SORAJA UZVRAĆA UDARAC STANIJI: Starleta objavila svoj snimak razgovora sa Matijom!
Foto: Damir Dervisagic, Montaža

Rat se zahuktava

SORAJA UZVRAĆA UDARAC STANIJI: Starleta objavila svoj snimak razgovora sa Matijom!

Stars -
Soraja je uzvratila udarac Staniji i objavila svoj snimak razgovora sa Matijom u kome on tvrdi da je Dobrojevićeva "budaletina" i da uopšte nijerazgovarao sa njom

Rat starleta se nastavlja... Stanija Dobrojević prva je objavila snimak razgovora sa izvesnim Matijom u kom on tvrdi da je Soraja ipak sve izmislila, a zatim je i Vučelićeva uzvratila udarac, pa objavila telefonske razgovore sa Matijom i Filipom Panajotovićem.

Nakon što je Soraja Vučelić ispričala kako je Stanija Dobrojević oralno zadovoljavala njenog druga Matiju, koji je to potvrdio, procureo je telefonski razgovor između bivše farmerke i dotičnog muškarca u kom on sve demantuje. Naime, u razgovoru sa Stanijom, Matija tvrdi da to nikada ne bi rekao, kao i da je Soraja sve izmislila jer je ljuta na Dobrojevićevu.

A onda je Vučelićeva pozvala izvesnog Matiju koji ipak tvrdi da Stanija izmišlja.

"Čuo sam taj snimak, ona je bre budaletina raspala, sad ću ja nju da napljujem", rekao je Matija koji tvrdi da to nije njegov glas. "Ti si moja drugarica, za nju me boli k**ac", tvrdi on.

Soraja je pokušavala da objasni da joj nije jasno zašto priča njoj jedno, a Staniji drugo, ali on kaže da je Stanija "gluperda i debilčina" i da to nije njegov glas.

Poslušajte Sorajinu verziju razgovora.

http://www.youtube.com/watch?v=bZQ1QKcyS3k
Stanije i Matije.
http://www.youtube.com/watch?v=jsNmbo53nQU
Filipa Panajotovića i Soraje.
http://www.youtube.com/watch?v=eypU4-lkXQM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja