Da se reše dugova

SPAS U TRAVI: Špansko selo gajilo marihuanu

Planeta

Autor:

Tada je 56 odsto građana tog katalonskog mesta na referendumu dalo podršku planu da se na dve godine za 750.000 dolara godišnje izda zemljište organizaciji ABCDA koja ze zalaže za pušenje marihuane

Meštanin Raskuere: Ne damo vutru

Meštanin Raskuere: Ne damo vutru

MADRID- Španski sud odbio je danas plan jednog malog mesta u Kataloniji da smanji svoj dug i ublaži finansijsku krizu tako što bi uzgajao marihuanu.

Sedmočlano lokalno veće Raskuere, koja ima 960 stanovnika, glasalo je u aprilu prošle godine da se uzgaja marihuana kako bi se stvorila nova radna mesta i stabilizovale finansije, a vest o toj odluci je obišla čitav svet.

Tada je 56 odsto građana tog katalonskog mesta na referendumu dalo podršku planu da se na dve godine za 750.000 dolara godišnje izda zemljište organizaciji ABCDA koja ze zalaže za pušenje marihuane.

Plan je, međutim, odbačen pošto je sud prihvatio žalbu vlade na odluku lokalnog veća, ali savet Raskuere najavljuje žalbu na odluku suda.

Polje marihuane u Raskueri zoom Polje marihuane u Raskueri
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Lepo

  Lepo

  Ta trava je za mene spansko selo.

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Lazar

  Lazar

  U spaniji su legalne takozvane asocijacije koje su privatne organizacije u kojima clanovi mogu da dodju i konzumiraju marihuanu. Moze da se uclani svaka punoletna osoba i u skladu sa zakonom je. Policija moze da dodje i zapleni marihuanu ako im uopste neki sudija da nalog za ulazak u asocijaciju, ali ako imas sve regularne papire sudija ce je vrat ... više iti to je sigurno. Cak je regularno da gajis marihuanu ako si vlasnik te asocijacije, kolicina zavisi od broja clanova asocijacije. Jedino kod nas u Srbiji za marihuanu koja je manje stetna od duvana punog katrana koji zasigurno izaziva rak pluca, sudije daju po 5 godina zatvora!!!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!