Spaskovski na štakama: Noga je bolela, ali vredelo je doći na proslavu SNS!

I ćopav došao na slavlje naprednjaka

Spaskovski na štakama: Noga je bolela, ali vredelo je doći na proslavu SNS!

Politika -
Blagoje Spaskovski, prvi čovek RTB Bor i novopečeni naprednjak, na proslavi petogodišnjice stranke pojavio se ni manje ni više nego na štakama i s gipsom na nozi

BEOGRAD - Slomiće i drugu nogu za stranku!Blagoje Spaskovski, prvi čovek RTB Bor i novopečeni naprednjak, na proslavi petogodišnjice stranke pojavio se ni manje ni više nego na štakama i s gipsom na nozi!Kako bi dokazao da je naprednjak do srži, on je pobegao s Vojnomedicinske akademije, gde je bio podvrgnut operaciji noge, i došao na konvenciju u bolovima.Trpeo bolove - Stranački saborci su mu pomogli da uđe u Arenu. Iako je trpeo strašne bolove, ustajao je kako bi pozdravio goste i aplaudirao je tokom govora lidera Aleksandra Vučića i predsednika Srbije Tomislava Nikolića - ispričao je za Kurir jedan od ljudi koji su se našli u njegovoj blizini.I sam Spaskovski za Kurir je potvrdio da je skinuo konce s noge i odmah se uputio na skup naprednjaka, i da je to najmanje što je mogao da uradi.- Ne bih to propustio ni za šta na svetu! Priznajem, noga me je bolela, ali vredelo je. Sve za stranku! Skup je bio veličanstven. Samo sam u Savez komunista i SNS ušao svojevoljno, ovo ostalo je zato što sam morao. Mislim na članstvo u SPS i G17. Znate, kad sam se učlanjivao u SNS, Vučiću sam rekao da u njemu vidim energiju koju sam imao dok sam bio mlad.Menadžer pre svegaU životu sam pre svega menadžer, a to znači da znam da veliki igrači žele da budu deo samo velikih klubova. A SNS je definitivno najveći i najbolji - pohvalio se Spaskovski.

Spaskovski promenio sve strankeU borskom rudniku bakra zaposlio se 1972. godine i postepeno, do 1979, napredovao do mesta upravnika pogona Flotacija. Na funkciju tehničkog direktora Rudnika bakra Veliki Krivelj imenovan je 1983. godine, a zatim je istu funkciju obavljao i u RB Bor. Od 1990. do 2000. godine bio je generalni direktor borskog rudnika bakra. Posle toga prelazi u preduzeće „Ortosistem“ iz Beograda, da bi 2008. ponovo došao na čelo RTB Bor grupe. Tokom devedesetih godina bio je istaknuti član SPS i bliski saradnik Nikole Šainovića, a na lokalnim izborima 2010. predvodio je listu Ujedinjeni regioni Srbije - Socijaldemokratska partija Srbije - Mlađan Dinkić, koja je i pobedila. Decembra 2010. izabran je na mesto predsednika borskog odbora G17 plus, a u SNS je prešao u junu 2013.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track