SKANDAL: 20.000 evra ko ne dođe na Skupštinu Novog Sada

Grčevita odbrana vlasti

SKANDAL: 20.000 evra ko ne dođe na Skupštinu Novog Sada

Srbija -
Pojedini članovi aktuelne vlasti u Novom Sadu ponudili su 20.000 evra svakome ko "ubedi", ili na neki drugi način privoli nekoga od 42 odbornika nove većine da se ne pojavi, obelodanio SPO

NOVI SAD - Pojedini članovi aktuelne vlasti u Novom Sadu ponudili su 20.000 evra svakome ko "ubedi", ili na neki drugi način privoli nekoga od 42 odbornika nove većine da se ne pojavi na vanrednoj sednici Skupštine grada u sredu, 12. septembra, saopštio je novosadski Odbor Srpskog pokreta obnove (SPO).

"Na raspolaganju imaju dodatnih 50.000 evra, a čitav ešalon drugorazrednih novosadskih "biznismena" u svojim mobilnim telefonima poseduje imena, prezimena i fotografije odbornika Skupštine grada", navodi se u saopštenju. Na nadležnim istražnim organima je da utvrde ko stoji iza ovih skandaloznih radnji, naglašava SPO.

"Nepristojne ponude kojima smo svakodnevno obasuti, ni na koji način neće uticati na moju odlučnost da istrajem u borbi za promene u Novom Sadu, ali moram da kažem da sam zgrožen dubinom moralnog pada pojedinaca iz aktuelnog establišmenta i time na šta su sve spremni zarad očuvanja privilegija vlasti", rekao je predsednik Odbora Vojin Malešev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja