DA LI STE ZNALI: Severna Koreja je igrala na Mundijalu i pobedila Japan 7:0

Po naređenju Kim Džong Una

DA LI STE ZNALI: Severna Koreja je igrala na Mundijalu i pobedila Japan 7:0

Brazil 2014 -
Severnokorejski fudbaleri su po vestima iz te zemlje u prva tri meča na impresivan način ostvatvarili tri trijumfa i uz gol razliku 13:0

Fudbalska reprezentacija Severne Koreje nije se plasirala na Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali građani te zemlje, toga nisu svesni, jer po informacijama koje im prezentuje nacionalna televizija, nacionalni tim ređa pobede i posle osvajanja prvog mesta u grupi čeka duel osmine finala sa Portugalom.

Severnokorejski fudbaleri su po vestima iz te zemlje u prva tri meča na impresivan način ostvatvarili tri trijumfa i uz gol razliku 13:0 sa terena počistili Japan (7:0), Ameriku (4:0) i Kinu (2:0). Sada se sa mnogo optimizma čeka nastavak, jer sa obzirom na dosadašnje partijr Portugalci i Ronaldo nemaju nikakve šanse, ne samo da pobede, već ni da postignu gol.

Ovim informacijama, dodajmo podsećanje da je bivši severnokorejski lider Kim Džong Il pred Mundijal u Južnoj Africi pre četiri godine imao lakši zadatak je se reprezentacija te zemlje plasirala na Mundijal. Tada su na televiziji prikazivani samo golovi i atraktivni potezi reprezentacije Severne Koreje.

Naravno, u pitanju nije pravi izveštaj, već montaža nepoznate grupe ljudi koji na kanalu Jutjub objavljuju vesti pod imenom "Korea news backup".

http://www.youtube.com/watch?v=ZJoRZOK18Fg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track