JAK POTRES MOZGA: Reprezentativac Nemačke se ne seća finala Mundijala

Amnezija

JAK POTRES MOZGA: Reprezentativac Nemačke se ne seća finala Mundijala

Brazil 2014 -
Ne sećam većeg dela utakmice. Ne znam ništa o prvom poluvremenu, posle sam mislio da sam utakmicu napustio odmah posle starta. Nemam pojma kako sam došao do svlačionice, ne znam ništa, rekao je Kristof Kramer

RIO DE ŽAMNEUIRO – Reprezentativac Nemačke Kristof Kramer ne seća se da je igrao u velikom finalu Svetskog prvenstva u Brazilu. Kramer je neočekivano, zahvaljujući povredi Samija Kedire na zagrevanju, dobio životnu priliku da bude u startnoj postavi "pancera" na Marakani. Međutim, on je na terenu proveo samo pola sata, pošto je u 17. minutu dobio jak udarac u duelu sa Ezekijelom Garajom.

Nemac je u igri ostao do 31. minuta kada ga je zamenio Andres Širle, pošto je usled jakog udarca ramenom dobio potres mozga koji je izazvao i potpuni gubitak sećanja. "Ne sećam većeg dela utakmice. Ne znam ništa o prvom poluvremenu, posle sam mislio da sam utakmicu napustio odmah posle starta. Nemam pojma kako sam došao do svlačionice, ne znam ništa. Za mene je utakmica počela u drugom poluvremenu", rekao je Kramer.Nemačka je u velikom finalu savladala selekciju Argentine sa 1:0, golom Gecea u 113. minutu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track