AGRESIVAN: Nikoli Mijailoviću preti 12 meseci zatvora

Defanzivac crveno-belih prekršio zakon

AGRESIVAN: Nikoli Mijailoviću preti 12 meseci zatvora

Fudbal -
Očevici na stadionu Partizana tvrde da je kapiten Crvene zvezde šutnuo pripadnika obezbeđenja, ali na Marakani to demantuju

Kapitenu Crvene zvezde Nikoli Mijailoviću preti kazna do godinu dana zatvora zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.On je, prema tvrdnjama očevidaca, u subotu uveče, nakon 147. „večitog derbija“, šutnuo jednog od redara na parkingu stadiona Partizana jer je pretio njegovom saigraču. Tom prilikom moglo je doći do ozbiljnih incidenata jer su pojedini navijači crno-belih pokušali da sruše zaštitnu ogradu.U tački 6 osnovnih odredbi Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim terenima jasno stoji da se kažnjava izazivanje nereda prilikom dolaska, odnosno odlaska sa sportskog objekta ili u sportskom objektu, remećenje toka sportske priredbe ili ugrožavanje bezbednosti učesnika sportske priredbe ili trećih lica.S druge strane, u Zvezdi imaju drugačiju priču i za incidente po završetku derbija optužuju redarsku službu.- Po izlasku sa stadiona jedan redar je provocirao i vređao fudbalere Crvene zvezde, na šta mu je odgovoreno verbalno, ali nikakvog fizičkog napada nije bilo. Redar je lažovčina, izmislio je fizički sukob. Posle toga navijači Partizana, odvojeni ogradom, nastavili su da vređaju igrače Zvezde - rečeno nam je juče na Marakani.

Lalatović psovao navijače PartizanaDABOGDA PROPAO, MAJKU TI J...M!Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović opsovao je navijače Partizana prilikom izjave za TV Arena sport. Dok se spremao da kaže svoje utiske o derbiju, pristalice crno-belih su skakale po tunelu, pa mu se otelo:- Dabogda propao, majku ti j...m!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track