ALBANSKI LAŽOVI: Izmislili Zlatanovu izjavu o Kosovu!
Foto: Beta Ap

Ne prezaju ni od čega

ALBANSKI LAŽOVI: Izmislili Zlatanovu izjavu o Kosovu!

Fudbal -
Fudbaler Pari Sen Žermena navodno dao sramnu izjavu o incidentima u Beogradu, koja se ispostavila kao netačna

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović ni kriv ni dužan postao je žrtva albanskih medija.- Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina - ironično je, navodno, izjavio Ibrahimović, koji uživa veliku popularnost u Srbiji.Ubrzo se ispostavilo da je sve plod mašte albanskih medija. Međutim, postavlja se pitanje hoće li ih Šveđanin tužiti zbog zloupotrebe.Mnogi poznati igrači, treneri i fudbalski stručnjaci širom sveta nisu ostali ravnodušni na velike incidente na kvalifikacionom meču između Srbije i Albanije. Za razliku od prethodnih godina, u kojima su Srbi uvek bili dežurni krivci, javnost je prilično promenila mišljenje i okarakterisala albansku zastavu na dronu kao veliku sramotu za ovu državu.- Sramota! Bez obzira na ponašanje domaćih navijača i incidente sa paljenjem baklji, predstavnici Albanije su prešli granicu. Oni nisu fanovi, već zvanični predstavnici albanske države i fudbala, a ovakvim huliganskim provokacijama su jasno stavili do znanja da im nije mesto u fudbalskoj Evropi - rekao je najbolji strelac Mundijala u Španiji 1982. Paolo Rosi.

Bivši igrač i trener Steaue Marijuš Lakatuš tvrdi:- Koristiti fudbal za nacionalistčke i političke provokacije je odvratno. Sama činjenica da je krivac za prekid meča brat premijera Albanije je pesnica u lice fudbalu. Ogorčen sam!

Džon BarnsZAMISLITE ZASTAVU IRA NA VEMBLIJUNekadašnji napadač Liverpula Džon Barns takođe misli da je potez Albanaca za svaku osudu.- Nemam opravdanje za ponašanje srpskih navijača, ali zamislite da se na Vembliju zavijori zastava IRA. Koliko bi prisutnih ostalo ravnodušno? Albanci su na ovom meču pokazali nedostatak fudbalske kulture - izjavio je Barns.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track