AMERIKANCI POLUDELI ZA KRISTIJANOM: Ronaldo izazvao histeriju u Dalasu
Foto: Real Madrid Tviter

Svi jure za Portugalcem

AMERIKANCI POLUDELI ZA KRISTIJANOM: Ronaldo izazvao histeriju u Dalasu

Fudbal -
Organizatori i policija imali su puno muka da zaustave navijače koji su na svaki način pokušavali da stignu do svog idola, uzmu autogram ili uslikaju selfi

Prva zvezda Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo izazvao je pravu histeriju među navijačima u Dalasu. Portugalac je stigao u severni Teksas kako bi se pridružio ekipi koja večeras igra drugi meč u okviru Međunarodnog kupa šampiona. Rival aktuelnom prvaku Evrope je italijanska Roma.

Ronaldo je propustio prvi meč svog kluba na američkoj turneji, u kojoj su Madriđani posle penala poraženi od Vidićevog Intera.

Ronaldo je stigao u Dalas, a dočekalo ga je nekoliko hiljada navijača. Organizatori i policija imali su puno muka da zaustave navijače koji su na svaki način pokušavali da stignu do svog idola, uzmu autogram ili uslikaju selfi.

Meč između Reala i Rome igra se na "Koton boul" stadionu kapaciteta 92.000 mesta. Dan uoči utakmice prodata su sva skuplja mesta, pa se očekuje velika poseta.

Real i Roma su dva od osam evropskih velikana koji učestvuju na američkoj turneji poznatoj kao "Međunarodni kup šampiona". Klubovi su podeljeni u dve grupe i odigraće po tri utakmice, a ceo ovaj projekat igra se pod nazivom "Stigli su bogovi fudbala".

Na žalost ljubitelja "sokera" u Americi, ekipe još uvek nisu u punim sastavima, pa će tako Real nastupiti bez Džejmsa Rodrigeza, Tonija Krosa i Karema Benzeme, dok Roma igra bez Žervinja i Danijela De Rosija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track