ANĆELOTI IZGUBIO STRPLJENJE: Kasiljas i Benzema se sele na klupu Reala

Rezovi u kraljevskom klubu

ANĆELOTI IZGUBIO STRPLJENJE: Kasiljas i Benzema se sele na klupu Reala

Fudbal -
Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti najavio je izmene u sastavu ekipe za duel sa Elčeom, a španski mediji tvrde da će mesto u startnoj postavi izgubiti napadač Karim Benzema i golman Iker Kasiljas

MADRID - Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti najavio je izmene u sastavu ekipe za predstojeći duel sa Elčeom u 5. kolu Primere. Španski mediji najavljuju da u startnoj postavi neće biti napadača Karima Benzeme, kao i legendarnog golmana Ikera Kasiljasa. "Očekuje nas dosta utakmica, pa je normalno da će biti rotacija. To nije kazna, jer pre takve odluke uvek razgovaram sa igračem", rekao je Anćeloti. Benzema će svoje mesto navodno ustupiti Havijeru Ernandesu, koji je u prošlom kolu, za samo 15 minuta na terenu, postigao dva gola protiv Deportivo la Korunje (8:2).

Karim Benzema, Foto: AP
Karim Benzema, Foto: AP

Čičarito bi tako prvi put bio starter od kako je stigao na pozajmicu iz Mančester junajteda. Benzema se muči ove sezone pošto je na terenu ukupno proveo 637 minuta, ali ima isti učinak kao Meksikanac – postigao je samo dva gola. "Ukolilo Karim ne bude igrao, on će to razumeti. Zadovoljan sam kako je funkcionisao napad protiv La Korunje, ali moramo da popravimo igru u odbrani", rekao je Anćeloti. U takvoj situaciji očekuje se da će Kejlor Navas na golu zameniti Ikera Kasiljasa, koji je već primio osam golova ove sezone.

Navas  i Kasiljas, Foto: Reuters
Navas i Kasiljas, Foto: Reuters

Anćeloti je još ranije najavio da će Kasiljas braniti u Ligi šampiona, a Navas u Kupu Kralja, dok se obojica bore za status prvog golmana u Primeri. Uz sve to Kasiljas i Benzema su se nedavno na derbiju sa Atletikom (1:2) suočili sa zvižducima navijača na stadionu "Santijago Bernabeu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track