UŽIVO TRANSFERI: Milinković-Savić blizu Junajteda

Najnovije informacije iz sveta sporta

UŽIVO TRANSFERI: Milinković-Savić blizu Junajteda

Fudbal -
Sve o fudbalskom tržištu, prelaznom roku, transferima, spekulacijama, očekivanjima na jednom mestu

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:43 - Milinković-Savić blizu JunajtedaMladi golman Vojvodine Vanja Milinković-Savić blizu je prelaska u Mančester Junajted. Milinković-Savić je u aprilu boravio u kampu ‘crvenih đavola’, a mesec dana kasnije dva kluba su se dogovorili oko transfera.Međutim, tada je ostalo da mladi golman dogovori svoje uslove, a pošti je on maloletan, u Englesku će moći tek kada napuni 18 godina.

22:40 - Robinjo je na putu da nađe klub Robinjov agent, Marisa Ramos, odletela je u UAE, gde će pregovarati sa nekoliko tamošnjih klubova. U opticaju su, kao što već znate, Orlando, Santos, Flamengo i Olimpijakos, a u igri su i timovi iz Dubaija.

21:20 - Enco Perez u Atletiku iz MadridaU Atletiku bi u narednih nekoliko sati trebalo da bude potvrđen transfer veziste Benfike, Enca Pereza. Perez će biti peti Argentinac u timu, a prvak Primeire bi trebalo da dobije između 20 i 25.000.000 evra21:00 - Sporting poslao Violu u Tursku Sporting iz Lisabona objavio je na zvaničnom sajtu da je 22-godišnji krilni napadač Valentin Viola pozajmljen turskom Karabuku do kraja sezone. 20:45 - Liverpul napada beka Sevilje Liverpul kreće u jedan od poslednjih napada na levog beka Sevilje, Alberta Morena. Naime, Redsi su spremni da ponude 20.000.000 evra i Susa u zamenu za jednog od najboljih igrača kluba iz Andaluzije u prethodnoj sezoni.

20:15 - Valbunea potpisao za Dinamo iz Moskve Metju Valbuena je prošao je medicinske preglede u Moskvi i potpisao trogodišnji ugovor sa Dinamom! Transfer je procenjen na 7.000.000 evra.

19:50 - Dijego Lopez će braniti za Monako Golman Real Madrida Dijego Lopez karijeru će nastaviti u Monaku. Lopez će sa klubom iz Kneževine potpisati trogodišnji ugovor vredan 16,5 miliona evra.

19:05 - Bajern hoće Pepea Reinu

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bajern će u narednim danima započeti i zvanične pregovore sa upravom Liverpula oko dolaska iskusnog golmana Pepea Reine koji je viđen kao rezerva Manuelu Nojeru.

18:25 - Marota: Vidal ide iz Juventusa, samo ako lično zatraži

Generalni menadžer Juventusa Bepe Marota rekao je da će klub prodati jednog od najboljih igrača samo ako Čileanac bude lično zatražio to."On nijednog trenutka nije tražio da ode. Prodaćemo ga samo u slučaju da dođe kod nas i kaže nam da želi da napusti Juventus".

17:45 - Napadač Noriča otišao u Francusku Napadač Noriča Riki van Volfsvinkel prošao je medicinske preglede u Sent Etjenu, gde će od naredne sezone i igrati. Uskoro se očekuje i zvanična potvrda transfera.

17:10 - Ivan Petrović blizu Partizana Posle angažmana Branka Ilića, koji je pojačao konkurenciju u odbrani, crno-beli su blizu potpisa Ivana Petrovića (21), koji je prošle sezone igrao za Radnički iz Krgujevca.Uprava srpskog viceprvaka i mladi reprezentativac Srbije su u završnim pregovorima i velike su šanse da on već pre revanša sa Ludogorecom overi saradnju i priključi se ekipi trenera Marka Nikolića. Za Petrovića se početkom prelaznog roka govorilo da bi mogao da pređe u Crvenu zvezdu, na čemu je posebno insistirao trener Nenad Lalatović.

16:55 - Di Marija potpisuje za PSŽ, cena 80 milona evra

Foto: AP
Foto: AP

Fudbaler Real Madrida Anhel di Marija definitivno je novo pojačanje Pari Sen Žermena, prenose španski mediji.Argentinski reprezentativac će prvu sezonu u pariskom klubu igrati na pozajmici zbog zakona u fer-pleju, a to će PSŽ koštati deset miliona evra. Nakon toga, kada pozajmica istekne, Di Marija će biti prodat za 70 miliona evra, što će zvanično biti objavljeno u ponedeljak. Di Marija će postati najskuplji igrač Pari Sen Žermena pošto će njegov transfer preteći Edinsona Kavanija (64 i po miliona evra) i Davida Luiza (49 i po miliona evra)..

16:40 - Verona traži zamenu za Iturbea Verona posle prodaje Huna Manuela Iturbea,želi da dovede novog fudbalera, a prva želja je talentovani vezista Sao Paula Lukas Evanđelista.

15:55 - Lacio hoće da kupi napadača Reala za 15 miliona evra Lacio želi da dovede napadača Reala iz Madrida Hesea Rodrigeza. Madriđani su voljni da talentovanog igrača proslede na pozajmicu, ali predsednik Rimljana Klaudio Lotito želi da otkupi njegov ugovor. Pominje se cena od 15.000.000 evra.

15:25 - Behrami iz Napolija prešao u Hamburg Iskusni vezista Valon Behrami oprostio se od, sada već bivših, saigrača iz Napolija i zaputio se u Nemačku, gde će od ove sezone nositi dres Hamburga.

14:58 - Isla godinu dana u Kvins Park RendžersuFudbalski reprezentativac Čilea i igrač Juventusa Maurisio Isla preći će u Kvins Park Rendžers na jednogodišnju pozajmicu. Sportski direktor Juventusa Bepe Marota potvrdio je danas da će Isla narednih godinu dana igrati u timu iz Londona."Dogovor je zaključen, ostalo je samo da Isla sutra prođe lekarske preglede. Postoji mogućnost da otkupe njegov ugovor na kraju sezone", rekao je Marota na konferenciji za medije.Isla je 2012. godine prešao iz Udinezea u Juventus, gde je odigrao 41 utakmicu. Za reprezentaciju Čilea nastupao je 47 puta i postigao dva gola, a bio je deo tima na Svetskom prvenstvu u Brazilu.14:26 - Venger: Imamo kvalitet za titulu Premijer lige

Arsen Venger, Foto: AP
Arsen Venger, Foto: AP

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je danas da njegov tim ima kvalitet za osvajanje titule Premijer lige, koju londonski tim čeka 10 godina. Arsenal je prošle sezone osvojio prvi trofej posle devet godina pošto je u finalu FA kupa savladao Hal sa 3:2, pa francuski stručnjak veruje da će to biti prekretnica."Mislim da sam prošao najosetljiviji period u karijeri. Hteo sam da zadržim klub na vrhu, ali sa značajno manjim ulaganjima. Bio sam dosledan tome, mislim da je nedostajalo više kvaliteta, ali sada ga imamo. Prošle sezone smo bili blizu, sa samo sedam bodova manje od Mančester Sitija. Ambicije su da se vratimo na vrh", rekao je Venger za Skaj Sport.Londonski klub je u ovom prelaznom roku doveo Alesisa Sančeza iz Barselone, Kaluma Čejmbersa iz Sautemptona i Matjea Debušija iz Njukasla. Venger je menadžer "topdžija" od 1996. godine i osvojio je tri titule Premijer lige, pet FA kupova i četiri Komjuniti šildova. Tokom karijere vodio je Nansi, Monako i Nagoju.

13:59 - Romulo godinu dana na pozajmici u JuventusuFudbaler Verone Brazilac Romulo narednih godinu dana provešće na jednogodišnjoj pozajmici u Juventusu, potvrdio je danas torinski klub. Šampion Italije će Veroni platiti milion evra za pozajmicu, a postoji klauzula po kojoj Juventus na kraju sezone može da otkupi kompletan ugovor za šest miliona. Romulo je, koji je rođen u Brazilu, odlučio je da igra za reprezentaciju Italije, ali ga je povreda sprečila da nastupi na Svetskom prvenstvu u Brazilu. On je prošle sezone u Seriji A odigrao 32 utakmice i postigao je šest golova. Pre Verone, igrao je za Žuventude, Kapesoense, Kruzeiro, Atletiko Paranense i Fiorentinu.

13:34 - Murinjo želi Dijega Lopeza iz Reala kao zamenu za Čeha

Dijego Lopez, Foto: Reuters
Dijego Lopez, Foto: Reuters

Španski list "Marka" donosi prilično neobičnu informaciju. Trener Čelsija Žoze Murinjo rado bi doveo iz Reala golmana Dijega Lopeza, kao zamenu za Petra Čeha. Lopez bi time postao rezerva Tibou Kurtoi.Baš je Murinjo Lopeza promovisao u prvog golmana dok je boravio u Realu. Dolazak Navasa u "Kraljevski klub" znači da će Lopez ponovo na klupu, a izvor kaže da bi on radije da bude u Čelsiju na klupi, nego u Realu.13:04 - Rodžers: Baloteli može da igra u svakom klubu na svetu

Mario Baloteli, Foto: AP
Mario Baloteli, Foto: AP

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da bi napadač Milana Mario Baloteli mogao da igra u svakom klubu na svetu, ali pod uslovom da se skoncentriše samo na fudbal."Baloteli je veoma talentovan igrač. To se videlo još dok je u mladosti igrao za Inter, ali je u Mančester Sitiju još više napredovao. On ima sve neophodne kvalitete i može da postigne gol u svakom trenutku. Kada je fokusiran na igre i klub, može da igra u bilo kom svetskom timu", rekao je Rodžers novinarima u Americi, gde njegov tim ima turneju.12:42 - I mlađi Halilović se seli u BarselonuDino Halilović (16), mlađi brat Alena Halilovića, na putu je ka Barseloni gde će nastaviti karijeru. Za razliku od starijeg brata, Dino će zaigrati za mladu ekipu Barselone. U pitanju je ofanzivni vezni igrač, a Dinamo je dobio 300.000 evra od španskog kluba na ime obeštećenja.

12:13 - Bajern želi golmana Artura BorucaČelnici minhenskog Bajerna u potrazi su za rezervnim golmanom koji bi s vremena na vreme zamenio neprikosnovenog Manuela Nojera. Poslednji u nizu imena koji se pominju jeste Artur Boruc, iskusni golman Sautemptona.

12:04 - Laveci ne želi u Liverpul, hoće u JuventusOdlazak Ezekijela Lavecija iz Pari Sen Žermena više nije sporan. Pod znakom pitanja je njegova nova destinacija. Argentinac želi u Juventus, pa od želje Liverpula da ga dovedu na Enfild roud po svemu sudeći neće biti ništa.

11:48 - Lampard definitivno blizu prelaska u Mančester siti

Frenk Lampard, Foto: AP
Frenk Lampard, Foto: AP

Vest koja se pojavila juče i danas je u centru pažnje. Frenk Lampard je definitivno blizu prelaska u Mančester siti. Prema nekim izvorima, možda već i u toku dana odjekne bomba.

11:32 - Osvaldo prelazi u InterFudbaler Sautemptona Danijel Osvaldo karijeru će nastaviti u Interu, potvrdio je danas menadžer engleskog tima Ronald Kuman. On će preći u milanski tim na jednogodišnju pozajmicu, dok će u suprotnom pravcu Safir Tajder pojačati redove "svetaca"."Gledali smo da ispunimo želju Osvaldu, ali i klub je zadovoljan ponudom. Tajder će nam doneti kvalitet i ono što nam nedostaje. Pojačaće konkurenciju u ekipi i nadam se da će biti uspešan", rekao je Kuman za Skaj Sport.Sautempton su u ovom prelaznom roku napustili Luk Šo, Riki Lambert, Adam Lalana, Dejan Lovren i Kalum Čejmbers, dok su u klub došli Gracijano Pele, Rajan Bertrand i Dušan Tadić.

11:03 - Kvins Park bi da opelješi JuventusEngleski Kvins Park Rendžers nameračio se na fudbalere Juventusa. Prema pisanju italijanske štampe, osim za Maurisija Islu, "Policajci" su zainteresovani i za dovođenje Sebastijana Đovinha. Ostaje da se vidi reakcija "Stare dame".

10:50 - Arsenal zainteresovan za Arbelou iz RealaDa li je na pomolu senzacionalan transfer? Prema pisanju španskih medija Arsenal je zainteresovan za dovođenje Alvara Arbeloe iz Reala. Arsen Venger je pikirao Arbelou zbog njegovog iskustva igranja u Premijer ligi, pošto je ranije bio član Liverpula, dodaju mediji.

10:40 - Ansaldi na pozajmici u AtletikuFudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Kristijan Ansaldi narednih godinu dana provešće na pozajmici u madridskom Atletiku, potvrdio je danas šampion Španije. Ansaldi igra na poziciji levog beka, a prošle polusezone je za ruski tim odigrao devet utakmica i postigao jedan gol."Dolaskom Ansaldija pojačali smo konkurenciju u ekipi. On je igrač koji može da igra u oba pravca i jako je svestran. Zadovoljni smo ovim poslom", rekao je sporski direktor "jorgadžija" Hose Kaminero za klupski sajt.Ansaldi je samo šest meseci igrao u Zenitu, nakon što je prešao iz Rubina, a bio je član i Njuels Old Bojsa. Za reprezentaciju Argentine odigrao je tri meča.

PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track