Antić: Manekeni iz Madrida
Foto: Fonet

Fanovi Reala ljuti na srpskog stručnjaka

Antić: Manekeni iz Madrida

Fudbal -
Antić bi ćutao kad bi Real nešto dobro radio na terenu, a obavezno se oglašavao kad nešto ne bi valjalo, piše u komentaru sajta navijača Reala

Proslavljeni srpski stručnjak Radomir Antić žestoko je iznervirao navijače Real Madrida radeći kao stručni konsultant u prenosu meča Lige šampiona njihovog tima i Bazela na državnoj TVE.Antićeva istina mnogo je zabolela simpatizere „kraljevskog kluba“, baš kao što je nedavno iritirao i pristalice Atletik Bilbaoa u prenosu plej-of susreta s Napolijem jer nije izgovarao celo ime kluba.- Antić je sam sebe diskvalifikovao u utorak uveče za sve naredne utakmice Real Madrida u Ligi šampiona. Sve je bilo pogrešno od prvog minuta za Radomira, počevši od položaja igrača na terenu, pa do nedostatka pritiska i loše fizičke spreme. Ipak, najbolniji komentar bio je Antićevo poređenje igrača evropskog šampiona s manekenima na Nedelji mode u Madridu. Da su kojim slučajem vanzemaljci sleteli tog trenutka na zemlju, mislili bi, gledajući prenos na TVE, da rival Real Madrida pobeđuje na utakmici - napisao je u svom komentaru Huan Manuel Rodrigez.Drugi sajtovi naklonjeni Realu bili su umereniji u kritici Antićevih komentara na račun Anćelotijevog tima, ali su i oni bili lišeni objektivnosti.- Antić bi ćutao kad bi Real nešto dobro radio na terenu, a obavezno se oglašavao kad nešto ne bi valjalo - piše u komentaru sajta navijača Reala.

Srbin najpogodnijiTVE TRAŽILA NEUTRALNOSTNavijači Real Madrida nisu bili zadovoljni ni prethodnim stručnim konsultantom Paulom Futreom, pa su tražeći neutralan i stručan stav čelnici TVE odlučili da tu ulogu povere srpskom treneru, koji je radio sa tri najbolja španska kluba. Antić nije bio po volji ni Baskima tokom prenosa Atletik Bilbao - Napoli, jer je špansku ekipu oslovljavao sa „Atletiko“ ili jednostavno „Bilbao“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track