APSOLUTNA SMEĆA SU U KLUBU: Navijači Liverpula žestoko izvređali trenera Rodžersa i Hrvata Lovrena
Foto: Tviter

Potresi na Enfildu

APSOLUTNA SMEĆA SU U KLUBU: Navijači Liverpula žestoko izvređali trenera Rodžersa i Hrvata Lovrena

Fudbal -
Kao vid protesta navijači koji se okupljaju na Tviter nalogu @rodgersoutclub smislili su ideju da u subotu tokom utakmice protiv Čelsija iznad "Enfilda" proleti avion

Fudbaleri Liverpula očajno su započeli novu sezonu i maltene već sada sebe otpisali iz trke za dugo očekivanu titulu.

Posle prošlogodišnje sezone u kojoj su do poslednjeg kola bili u trci za trofej, uz priličan broj pojačanja, očekivalo se sve drugo samo ne četiri poraza u deset utakmica i debeo zaostatak za vodećim Čelsijem. Nešto slično je i u Ligi šampiona.

Stoga su navijači Liverpula sve glasniji u teranju trenera Brendana Rodžersa iz kluba. Najviše mu zameraju na trošenju velike količine para na igrače koji nisu opravdali očekivanja. Misli se prevashodno na igrače koje je Rodžers doveo iz svog bivšeg kluba Svonsija, kao i Sautemptona.

Pre svih, na udaru je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, kome su nadenuli nadimak "crna rupa". Lovren je koštao 20 miliona funti i samo je Adam Lalana sa 25 miliona bio skuplji.

Kao vid protesta navijači koji se okupljaju na Tviter nalogu @rodgersoutclub smislili su ideju da u subotu tokom utakmice protiv Čelsija iznad "Enfilda" proleti avion sa porukom "Brendan Rodžers je fudbalski genije. Zauvek zaljubljen u igrače Sautemptona i Svonsija, 125 miliona funti potrošeno na apsolutno smeće".

Spisak igrača koje je Brendan Rodžers doveo u klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track