BIVŠA DEVOJKA EŠLIJA KOLA: Evo zašto je Baloteli najbolji od svih fudbalera sa kojima sam spavala
Foto: Twitter

Super Mario

BIVŠA DEVOJKA EŠLIJA KOLA: Evo zašto je Baloteli najbolji od svih fudbalera sa kojima sam spavala

Fudbal -
Liverpul nema razloga za brigu ako je on na terenu bar upola dobar kao u krevetu. On je neverovatno izdržljiv, izjavila je 23-godišnja Francuskinja Flora Aguilar
1 / 4 Foto: Twitter

LIVERPUL - Napadač Liverpula Mario Baloteli dobio je nesvakidašnji compliment od francuske lepotice Flore Aguilar. Naime, 23-godišnja šminkerka Flora tvrdi da navijači Liverpula nemaju razloga za brigu ukoliko je Baloteli na terenu bar upola dobar kao u krevetu. Lepotica je izjavila da je imala priliku da se uveri u njegove kvalitete 20. avgusta, neposredno pre Balotelijevog odlaska na lekarske preglede u Liverpul.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

"Liverpul nema razloga za brigu ako je on na terenu bar upola dobar kao u krevetu. On je neverovatno izdržljiv", izjavila je Flora. Ona je do detalja opisala šta se te noći dešavalo u Balotelijevom luksuznom apartmanu koji košta 690 funti za noć. "Bilo je sjajno. On je znao šta radi i bio je veoma nežan prema meni. Mario je veoma obdaren i imali smo seks u pet različitih poza. On je veoma izdržljiv i seks sa njim dugo traje. Stalno me je pitao da li mi je lepo i da li uživam. Učinio je da se osećam posebno", otkrila je atraktivna Francuskinja.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Oni su se upoznali u aprilu na Instagramu, kada je Baloteli idalje bio u vezi sa Fani Neguešom. Inače Flora Aguilar je bivša devojka bivšeg prvotimca Čelsija Ešlija Kola, a u intervjuu je otkrila da je do sada bila sa pet fudbalera i tvrdi da je Super Mario ubedljivo najbolji. "Mario je million puta bolji od Ešlija, tu nema poređenja. On je bolji od svih fudbalera sa kojima sam bila", istakla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track