BIVŠA DEVOJKA TVRDI: Samjuel Eto je trgovac robljem i makro
Foto: Reuters

Ozbiljne optužbe

BIVŠA DEVOJKA TVRDI: Samjuel Eto je trgovac robljem i makro

Fudbal -
Bivša devojka optužila je reprezentativca Kameruna Samjuela Etoa za trafiking, podvođenje, pretnje, ucene, klevete i objavljivanje eksplicitnog sadržaja na internet

JAUNDE - Fudbaler Samjuel Eto suočava se sa ozbilnim optužbama. Naime, njegova bivša devojka Helen Natali Koa optužila je reprezentativca Kameruna da je trgovac robljem, makro i da je na internet kačio pornografske sadržaje. Njih dvoje se očigledno nisu razišli na lep način, a Helen je na kraju podnela i zvaničnu tužbu u kojoj tvrdi da je Eto kriv za "trafiking, podvođenje, pretnje, ucene, klevete i objavljivanje eksplicitnog sadržaja na internet". Helenin između ostalog tvrdi i da je slavni fudbaler na Fejsbuku objavio njene obnažene fotografije.

Samjuel Eto i Helen Natali Koa, Foto: Twitter
Samjuel Eto i Helen Natali Koa, Foto: Twitter

Eto je odbacio sve optužbe, a kao odgovor uputio je kontra-tužbu protiv svoje bivše devojke s tvrdnjom da je zloupotrebila velike sume novca koje je on obezbeđivao kako bi osnovala i vodila humanitarnu organizaciju. Obe tužbe su upućene Sudu u gradu Jaunde. Eto je trenutno slobodan igrač, pošto mu je 30. juna istekao jednogodišnji ugovor sa londoskim Čelsijem. On je prošle sezone za "plavce" odigrao 21 meč i postigao devet golova. Eto je u karijeri upisao i 118 nastupa i 56 golova za reprezentaciju Kameruna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track