BIVŠI PREDSEDNIK REALA:  Ronalda bole odlasci Di Marije i Alonsa
Foto: Reuters

Udarac po nasledniku

BIVŠI PREDSEDNIK REALA: Ronalda bole odlasci Di Marije i Alonsa

Fudbal -
Engleski i španski mediji prethodnih dana prenosili su da bi najbolji fudbaler sveta u 2013. godini mogao da se sledećeg leta vrati u Mančester Junajted

Nekadašnji predsednik Reala Ramon Kalderon rekao je da je najbolji igrač madridskog tima Kristijano Ronaldo nezadovoljan politikom kluba i da bi uskoro mogao da napusti "Santijago Bernabeu".

Engleski i španski mediji prethodnih dana prenosili su da bi najbolji fudbaler sveta u 2013. godini mogao da se sledećeg leta vrati u Mančester Junajted.

"Mislim da je Ronaldo nezadovoljan transfer potezima predsednika Pereza. Kada je Portugalac došao 2009. godine u Real, radovao se što će igati u tandemu sa Robenom, ali ga je Perez odmah prodao Bajernu. Dve godine kasnije čelnici kluba su se odrekli Iguaina, što mu se takođe nije dopalo. Nakon toga otišao je Ozil, ali Ronalda su najviše pogodili odlasci Di Marije i Alonsa", rekao je Kalderon.

Portugalski reprezentativac je i sam govorio da bi, da se on pita, prelazni rok bolje uradio nego čelnici Reala.On je za madridski tim odigrao 251 utakmicu i postigao 256 golova, a osvojio je jednu titulu Primere, Ligu šampiona, dva nacionalna Kupa, Superkup Španije i Superkup Evrope. Za reprezentaciju Portugala nastupao je 114 puta i postigao 50 golova.

Ramon Kalderon
Ramon Kalderon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track