BLOG UŽIVO: MIROLJUBIV SUSRET MIHAJLOVIĆA I LJAJIĆA: Sampdorija i Roma igrali bez golova
Foto: Rojter

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO: MIROLJUBIV SUSRET MIHAJLOVIĆA I LJAJIĆA: Sampdorija i Roma igrali bez golova

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

23:50 - Marej i Robredo za tituluŠkot Endi Marej i Španac Tomi Robredo sastaće se u meču za titulu na turniru Serije 500 u Valensiji.Marej je do finala stigao pobedom nad domaćim teniserom Davidom Fererom u dva seta, posle tačno dva sata igre – 6:4, 7:5 S druge strane, veteran Robredo je takođe u dva seta bio bolji od Francuza Žeremija Šardija, posle dva taj brejka – 7:6(7), 7:6(2).

23:30 - Mega pobedila OlimpijuKošarkaši Mega Vizure pobedili su večeras u Sremskoj Mitrovici ljubljansku Olimpiju sa 85:66 (23:13, 14:21, 20:13, 28:19), u utakmici petog kola Jadranske lige i ostvarili treću pobedu u tom takmičenju. Megu su do pobede predvodili Rade Zagorac sa 19 poena i Nenad Miljenović sa 17 poena, sedam skokova i 11 asistencija. Marko Kešelj dodao je 11 poena, a Aleksandar Marelja 10 poena uz sedam skokova. U ekipi Olimpije najefikasniji je bio Alen Omić sa 14 poena i sedam skokova, Sasu Salin ubacio je 13, a Blaž Mahković 11 poena. Marko Marinović ubacio je četiri poena i imao je po sedam skokova i asistencija. Posle pet kola Mega i Olimpija imaju isti skor od po tri pobede i dva poraza.

23:10 - Valensija pobedila Elče i popela se na treće mestoFudbaleri Valensije pobedili su na svom terenu Elče sa 3:1, u utakmici devetog kola španskog prvenstva i popeli se na treće mesto na tabeli. Valensija je povela u 12. minutu golom Škodrana Mustafija, a pet minuta kasnije vođstvo je duplirao Danijel Pareho. Fudbaler Elčea David Lomban postigao je autogol u 64. minutu, a konačan rezultat postavio je Džonatas u 90. minutu. Valensija posle šeste prvenstvene pobede zauzima treće mesto na tabeli sa 20 bodova i ima dva manje od vodeće Barselone i jedan manje od Real Madrida. Elče je u zoni ispadanja, zauzima 18. mesto sa pet bodova.

22:50 - MIROLJUBIV SUSRET MIHAJLOVIĆA I LJAJIĆA: Sampdorija i Roma odigrali bez golovaFudbaleri Sampdorije i Rome odigrali su večeras bez golova u Đenovi, u utakmici osmog kola italijanskog prvenstva. Roma je prvim remijem u prvenstvu propustila priliku da preuzme prvo mesto od Juventusa. Obe ekipe imaju po 19 bodova, ali crno-beli iz Torina u nedelju igraju protiv Palerma meč osmog kola i pobedom bi mogli da se "odlepe". Ekipa trenera Siniše Mihajlovića Sampdorija, koja je uz Juventus jedina neporažena ekipa u Seriji A, zauzima treće mesto na tabeli sa 16 bodova.

22:53 - Ubedljiva pobeda Radničkog i treći poraz Partizana Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca zadržali su maksimalan učinak u regionalnoj Triglav vaterpolo ligi, dok je Partizan doživeo treći poraz. Kragujevčani su u četvrtom kolu u Splitu ubedljivo slavili protiv domaćeg Jadrana, rezultatom 15:4, a crno-beli su poraženi na gostovanju Mladosti u Zagrebu – 16:8.

22:15 - Zimonjić i Pospišil u finalu BazelaNaš teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Vasek Pospišil plasirali su se u finale turnira u Bazelu, pošto su u pobedili britansko-rumunski par Dominik Inglot / Florin Mergea sa 7:6 (8:6), 4:6, 10:4. Zimonjić i Pospišil će u borbi za trofej igrati protiv hrvatsko-finske kombinacije Marin Draganja / Henri Kontinen, koja je sa 6:3, 2:6, 10:4 eliminisla prve nosioce Ivana Dodiga iz Hrvatske i Marsela Mela iz Brazila.

22:05 - Vojvodina sigurna protiv Voždovca, Novosađani na čelu tabele Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom terenu Voždovac sa 3:0 (2:0) u utakmici 10. kola Superlige Srbije. Novosađani su se vratili na pobednički kolosek i bar do sutra pretekli Partizan na prvom mestu na tabeli. Golove za Vojvodinu postigli su Veselinović u 30. iz penala, Gaćinović u 39. i Luković u 52. minutu.

21:30 - Ubedljive pobede Solnoka i KrkeKošarkaši Solnoka pobedili su na svom terenu Levski sa 81:67 (16:15, 23:16, 20:18, 22:18), u utakmici petog kola Jadranske lige i ostvarili treću pobedu u tom takmičenju. Posle pet kola Solnok na četvrtom mestu ima tri pobede i dva poraza, a Levski, koji trenutno zauzima 11. poziciju ima pobedu i četiri poraza. Košarkaši Krke pobedili su na svom terenu MZT Skoplje sa 85:52 (23:15, 20:16, 21:12, 21:9) i vratili se na prvo mesto na tabeli. Krka je prva na tabeli sa četiri pobede i porazom, a MZT zauzima šesto mesto sa dve pobede i tri poraza.

20:45 - Lids otpustio Milaniča posle 32 danaEngleski fudbalski drugoligaški klub Lids otpustio je trenera Darka Milaniča zbog loših rezultata, saopšteno je danas. Milanič je otpušten posle 32 dana i šest utakmica na Eland roudu, a na klupi Lidsa od ponedeljka će ga zameniti trener omladinske škole Nil Redfern. Slovenac je treći otpušteni trener u Lidsu za pet meseci. On je 23. septembra potpisao dvogodišnji ugovor sa Lidsom, ali ekipa pod njegovim vođstvom nije ostvarila nijednu pobedu. "Izvinjavam se navijačima, zaslužuju bolje rezultate", rekao je vlasnik Lidsa Masimo Ćelino. Lids je danas izgubio od Vulverhemptona sa 1:2 i posle 14 kola zauzima 18. mesto sa 16 bodova. Milanič je posle tog poraza rekao da "rezultati nisu bili dobri, ali da je njegova ekipa u poslednjih šest utakmica igrala dobro".20:15 - Sasuolo pobedio Parmu na gostovanjuFudbaleri Sasuola pobedili su danas u gostima Parmu s 3:1 u utakmici osmog kola italijanske Serije A. Sasuolo je tako zabeležio prvi trijufm u sezoni, dok je Parma upisala sedmi poraz, a četvrti uzastopni. Strelci za Sasuolo bili su Serđo Flokari u 20. minutu, Frančesko Ačerbi u 23. i Safir Tajder u 52. Jedini gol za Parmu postigao je Antonio Kasano u 78. minutu. Parma je posle osam odigranih utakmica zauzima poslednje, 20. mesto sa tri boda, dok je Sasuolo 16. mesto sa sedam. Ranije danas Kaljari je s 4:0 pobedio Empoli, dok se večeras od 20.45 sastaju Sampdorija i Roma. Ostale utakmice osmog kola Serije A igraće se sutra.

19:54 - Nišlije bolje od KragujevčanaFudbaleri Radničkog pobedili su danas u Nišu Radnički 1923 sa 1:0 u utakmici 10. kola Super lige Srbije. Nišlije su pred svojim navijačima savladali Radnički iz Kragujevca i tako došli do trećeg trijumfa u šampionatu. Domaća ekipa do trijumfa je došla zahvaljujući golu Vladimir Đilas u 49. minutu, koji je iskoristio centaršut Aleksandra Jovanovića sa desne strane, te je glavom sa oko pet metara savladao Žarka Trifunovića. Radnički iz Niša posle vođstva je nastavio sa inicijativom i imao je još nekoliko šansi za gol, ali ekipa Saše Mrkića nije uspela da dođe do ubedljivije pobede. Kragujevčanima je ovo bila četvrta uzastopna pobeda, pa posle 10 odigranih utakmica zauzimaju poslednju. 16. pozciju sa četiri boda, dok su Nišlije 12. sa devet.19:00 - PSŽ slavio u derbiju, Lukas i Laveci srušili BordoFudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su večeras Bordo sa 3:0 (1:0) u jednom od derbija 11. kola francuske Lige 1. Parižani su i dalje jedina neporažena ekipa u šampionatu, a ovim trijumfom pobegli su Bordou, sa kojima su do sada delili drugo mesto na tabeli. Golove za PSŽ postigao je Lukas sa bele tačke krajem prvog i početkom drugog poluvremena, dok je konačan rezultat postavio Laveci u 81. minutu. Oba tima utakmicu su završila sa igračem manje, pošto su direktne crvene kartone još u prvom poluvremenu dobili Van der Vil kod domaćina, odnosno Bijogo u ekipi Bordoa.

17:24 - Lajović zaustavljen u kvalifikacijamaSrpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u glavni žreb turnira Masters serije u Parizu, pošto je danas u prvom kolu kvalifikacija izgubio od Argentinca Federika Delbonisa sa 4:6, 6:4, 6:1. Lajović je dobio prvi set, ali je u nastavku meča popustio i dozvolio Delbonisu da mu se revanšira za ovogodišnji poraz na Rolan Garosu (6:3, 6:2, 6:3). Masters u Parizu počinje u ponedeljak, a titulu brani Novak Đoković, koji je postavljen za prvog nosioca.

16:49 - Rio de Žaneiro traži 70.000 volontera za OI 2016.Rio de Žaneiro je saopštio da mu je potrebno 70.000 volonetra za potrebe Olimpijskih igara 2016. godine."Bez sportista Igre ne mogu da se održavaju, ali isto tako ni bez volontera su nemoguće", rekao je predsednik Organizacionog komiteta Igara u Riju Rikardo Prado.Volonteri bi na Igrama uštedeli organizatorima najmanje 100 miliona dolara. 16:31 - Vest Hem bolji od Sitija u derbiju kolaFudbaleri Vest Hema pobedili su danas na svom terenu Mančester siti sa 2:1 u derbiju devetog kola Premijer lige, i tako izbili na četvrto mesto tabele. Vest Hem sada ima 16 bodova, jedan manje od Sitija, koji je ostao na drugom mestu. Na prvom mestu, sa 22 boda je Čelsi, koji sutra ide u goste Mančester junajtedu. Sautempton kasnije danas igra protiv Stouka i eventualnom pobedom bi izbio na drugo mesto tabele. Vest Hem je danas slavio golovima Morgana Amalfitana u 21. i Dijafre Sakoa u 75. minutu meča. Siti je smanjio sjajnim golom Davida Silve u 77. minutu, ali nije uspeo da dođe do boda.

16:14 - Verder otpustio trenera DutaBundesligaški Verder iz Bremena, koji se trenutno nalazi na dnu tabele, otpustio je trenera Robina Duta posle devet utakmica bez pobede. Četrdesetdevetogodišnji Dut koji je bio na klupi Verdera tek nešto više od godinu dana, otpušten je 24 časa pošto je njegova ekipa poražena kod kuće od Kelna sa 1:0. Verder je u dosadasnjem delu sezone sakupio svega četiri boda i primio čak 23 gola. Četvorostruki šampioni Nemačke - iako su poslednju titulu osvojili 2004, bili su prošle subote pregaženi u duelu sa minhenskim Bajernom sa 6:0, s tim što nisu uputili ni jedan šut ka golu domaćina. Trener mlade ekipe Verdera Viktor Skripnik postavljen je za privremenog šefa stručnog štaba.

15:55 - Čukarički pregazio OFK, Spartak ispustio bodove u finišuFudbaleri Čukaričkog pobedili su danas u gostima OFK Beograd sa 4:0 u 10. kolu Super lige Srbije i tako zadržali četvrto mesto na tabeli. Čukarički bio potpuno dominantan i lako je dolazio do golova i nijednom nije ugrozio golmana gositju Nemanju Stevanovića. Golove za "brđane" postigli su Igor Matić u 27. i 68, Slavoljub Srnić u 50. i Petar Bojić u 88. minutu meča. Utakmica je posle prvog kola bio prekinut na nekoliko minuta jer su pristalice OFK Beograda palile dimne bombe. Čukarički sada ima 18 bodova, dva manje od Crvene zvezde, koja kasnije danas dočekuje Donji Srem. U ostalim današnjim utakmicama, Mladost je zabeležila petu pobedu, pošto je kod kuće pobedila Rad sa 2:1. Tim iz Lučana sada je peti na tabeli, sa 16 bodova. Spartak je pobedu na domaćem terenu protiv Borca ispustio u nadoknadi vremena, a utakmica se završila 2:2. Subotičani na osam utakmica na svom terenu nisu primili gol do danas, kada je Goran Antonić postigao autogol i doveo Borac u vođstvo. Spartak je izjednačio u sedmom minutu iz penala Vladimira Torbice, a preokret je napravio u 55. pogotkom Andreja Mrkele. Borac je do boda došao u 91. minutu posle gola Dušana Jovančića. Spartak je sada sedmi sa 15 bodova, a Borac 11. sa 10. Kasnije danas igraju se utakmice Radnički Niš-Radnički 1923, Zvezda - Donji Srem, Napredak - Novi Pazar i Vojvodina - Voždovac.

14:08 - Dženkins očekuje pobedu Zvezde u ZadruKošarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins izjavio je da očekuje da njegov tim nastavi seriju pobeda u ABA ligi i na gostovanju u Zadru. "Iako smo imali zaista veoma naporan put, pred nama je posao koji moramo da obavimo na najbolji mogući način. Sada bi lako mogli da se prave razne izgovori ili traže alibi varijante, ali mi jednostavno nismo takav tim. Mislim da je stručni štab uradio sjajan posao kako bi odmorio i osvežio ekipu i mislim da ćemo se na pravi način spremiti za duel sa Zadrom. To je veoma dobra ekipa koja je u dosadašnjem delu ABA lige prikazala vrlo dobre igre i zabeležila je neke impresivne pobede. Najbolji način da im se suprotstavimo biće agresivna igra u odbrani. Ukoliko budemo igrali čvrsto u odbrani i iskontrolišemo skok možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Neće biti lako, ali svu snagu i energiju moramo da sumerimo kao ostvarenju našeg cilja", rekao je Dženkins. Duel između Zadra i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 19 sati.13:44 - Halep i Serena Vilijams za titulu u SingapuruRumunska teniserka Simona Halep plasirala se u finale zavrsnog WTA turnira u Singapuru, pošto je u drugom polufinalu savladala Poljakinju Agnješku Radvansku sa 6:2, 6:2. Halep će se u nedelju za titulu boriti protv aktuelne dvostruke uzastopne pobednice ovog turnira Amerikanke Serene Vilijams koja je ranije u prvom polufinalu bila bolja od Dankinje Karoline Voznijacki sa 2:1 u setovima. Turnir u Singapuru igra se za nagradni fond od 6,5 miliona dolara.

13:25 - Evra zbog povrede ne igra protiv PalermaFudbaler Juventusa Francuz Patris Evra zadobio je povredu levog butnog mišića zbog koje neće igrati u nedelju u meču protiv Palerma. Francuski internacionalac u ponedeljak treba da prođe lekarske preglede, kako bi se utvrdio stepen povrede. Tridesettrogodišnji Evra prešao je ove sezone u Juventus iz Mančster Juanjteda za koji je od 2006. do 2014. odigrao 273 meča i postgao sedam golova. Evra je za francusku reprezentaciju nastupao od 2004. na 62 utakmice.

13:05 - Markes nastavlja da niže rekordeDvostruki uzastopni šampion "kraljevske klase" Moto GP šampionata Mark Markes osvojio je pol poziciju uoči Velike nagrade Malezije na stazi Sepang. Španac je ostvario rekordnu 13. pol poziciju u sezoni, što nikome do sada nije pošlo za rukom. On je ostvario najbrži krug u vremenu 1:59.791 minuta i postao prvi vozač ikada koji je na Sepangu završio krug za manje od dva minuta. Ovo je Markesu bila jubilarna 50. pol pozicija u karijeri. Velika nagrada Malezije vozi se u nedelju od devet časova.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

12:36 - Kvadrado produžio ugovor sa FiorentinomKolumbijski fudbalski internacionalac Huan Kvadrado produžio je ugovor sa Fiorentinom do juna 2019. godine. Fiorentina još nije potvrdila ovu vest, mada su italijanski mediji naširoko preneli da je on stavio "paraf" posle sastanka sa čelnicima kluba u petak. Kvadrado je takođe na Tviteru potvrdio da je produžio ugivor sa "ljubičastima". "Želeo bih da zahvalim svom agentu Alesandru Lučiju, celoj klupskoj porodici i posebno predsedniku Konjiniju. Napred Viola", poručio je Kvadrado. Kvadrado, koji je ranije povezivan sa mogućim prelaskom u Čelsi i Mančester junajted, zarađivaće 2,5 miliona evra godišnje, a otkupna klauzula iznosi 35 miliona evra.

12:10 - Munteanu odbio da bude selektor RumunijePonudu Rumunske fudbalske federacije za mesto selektora odbio je i aktuelni trener azerbejdžanske Gabale Dorinel Munteanu. Prethodno je Šahtjor saopštio da njihov trener Mirčea Lučesku ne može da prihvati punudu Rumuna, jer uprava ukrajinskog kluba ne dozvoljava da on istoremeno obavlja dva posla. Rumunska federacija je u trci sa vremenom kako bi se pronašao odgovarajući stručnjak za mesto selektora, pred meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. protiv Severne Irske. Munteanu je rekorder Rumunije sa 134 odigrane utakmice za reprezentaciju u periodu od 1991. do 2007. godine. Mesto rumunskog selektora ostalo je upražnjeno pošto je prošle nedelje sporazumno podneo ostavku Viktor Picurka, koji se pridružio Al Itihadu iz Saudisjke Arabije, uz izuzetno povoljan ugovor.

11:40 - Stanković osvojio zlato na SP u PoljskojNišlija Andrija Stanković postao je svetski šampion u karateu u kategoriji mlađih seniora. Zlato je osvojio na takmičenju u Poljskoj. Andrija Stanković je na 22-om Svetskom prvenstvu u Poljskoj, u finalu takmičenja u katama, bio bolji od konkurenata iz 40 zemalja. Andrija je sa našim timom u Poljskoj osvojio i dve bronzane medalje u katama ekipno. Andrija Stanković od sedme godine trenira karate. Prvak je Evrope i četvorostruki šampion države u katama.

11:15 - Serena Vilijams u finalu turnira u SingapuruAmerikanka Serena Vilijams plasirala se u finale Masters turnira u Singapuru pošto je jutros savladala dansku teniserku Karolinu Voznijacki sa 2:6, 6:3, 7:6 (8-6). Protivnica Amerikanki u finalnom meču završnog turnira sezone biće pobednica duela Simona Halep (Rumunija) - Agnješka Radvanjska (Poljska) koji počinje kasnije. Turnir u Singapuru igra se za nagradni fond od 6,5 miliona dolara.

10:53 - Katerhem i Marusija ne voze na VN AmerikeVlasnik F1 Berni Eklston saopštio je da timovi Katerhema i Marusije neće učestvovati na trci za Veliku nagradu Amerike u Ostinu sledeće nedelje. "Nijedan od ova dva tima ne idu u Ameriku", potvrdio je Eklston. Britanski Keterhem je u stečaju, dok je ruski tim Marusija uz finansijske probleme, pogođen teškom nesrećiom svog vozača Francuza Žila Bjankija koji je i dalje u komi posle povreda glave zadobijenih tokom Velike nagrade Japana početkom oktobra.

10:30 - Borna Ćorić: Neverovatan je osećaj pobediti NadalaMladi hrvatski teniser Borna Ćorić izjavio je da je neverovatan osećaj pobediti Rafaela Nadala u četvrtfinalu turnira u Bazela. Ćorić je u četvrtfinalu ATP turnira u Bazelu potpuno nadigrao Nadala sa 6:2, 7:6 i ostvario najvredniju pobedu u dosadašnjoj karijeri. "Ovo je neverovatno za mene, samo želim da uživam u trenutku. Toliko sam iznenađen jer je ovo neverovatan osećaj. Verujte mi, ja sam veoma živčana osoba, ali sam samo pokušavao da to držim u sebi. Nisam imao šta da izgubim, jer nikada nisam igrao sa njim. Nisam znao sta mogu da očekujem - da li će me 'ubiti' ili šta? Tako da sam sigurno bio pod pritiskom", dodao je Ćorić.

10:03 - WTA osniva Svetski kup?Ženska teniska asocijacija razmišlja o osnivanju Svetskog kupa, odvojenog od Fed kupa koji je u ingerenciji Međunarodne teniske federacije (ITF). Izvršni direktor WTA Stejsi Alister istakla je da je formiranje ovog takmičenja i dalje u "fazi embriona", ali da je u planu da se buduće takmičenje, koje bi obuhvatalo osam ekipa, održalo u jednom gradu tokom pet dana. Alister je naglasila da "drugi već uveliko rade na tome i ukoliko to mi ne budemo preuzeli, neko drugi hoće". Ona je naglasila da je jedna od najvećih grešaka ATP i WTA činjenica da nemaju pod kontrolom gren slem turnire. Planirano takmičenje obuhvatlo bi sedam najbolje rangiranih ekipa i jednu koja bi se takmičila uz "vajld kard".

09:35 - Federer: Najbolji tenis ove nedeljeŠvajcarac Rodžer Federer rekao je da u pobedi nad Grigorom Dimitrovom odigrao najbolji meč na turniru u Bazelu. Drugi teniser plasirao se u polufinale turnira iz Serije 500 u Bazelu, pošto je savladao Dimitrova sa 7:6, 6:2. Mislim da je nivo tenisa kod obojice bio visok. Grigor je odlično servirao u prvom setu, nije mi davao mnogo prilika. Imao sam tešku završnicu seta, sačuvavši dve set lopte, a onda i ostavši blizu u taj brejku“, rekao je Federer i dodao: "Veoma sam srećan što sam prošao dalje. Mislim da je ukupno to bila dobra predstava i da sam igrao svoj najbolji tenis ove nedelje".09:10 - Gvardiola: Želim više od GeceaTrener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da očekuje više od Marija Gecea. Gece ima odličnu sezonu, najbolji je strelac Bundeslige sa šest pogodaka, dok je u Ligi šampiona jednom zatresao mrežu protivnika. "Želim više od njega, on ima sjajan kvalitet i Bajern Minhen želi više od njega. Razgovarali smo o tome i on zna da je spreman", rekao je Gvardiola.08:44 - Novi poraz San AntonijaKošarkaši Hjustona pobedili su San Antonio 96:87 u noćašnjem predsezonskom meču NBA lige. Ovo je bio peti poraz Sparsa uoči početka sezone. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejms Harden sa 25 poena. U poraženoj ekipi najbolji je bio Belineli sa 19 poena. U ostalim noćašnjim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Dalas - Orlando 117:92, Njujork - Toronto 80:83, Minesota - Čikago 113:112, Majami - Memfis 104:98, Feniks - Juta 105:100, Sakramento - LA Lejkers 93:92, Denver - Golden Stejt 112:119 i Portland - LA Klipers 99:89.08:20 - Milica Mandić osvojila zlato na Gran priju u MančesteruReprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić postigla je veliki uspeh osvojivši zlatnu medalju na Gran priju u Mančesteru. Olimpijska šampionka iz Londona savladala je u finalnoj borbi u kategoriji preko 67 kilograma Holanđanku Rešimu Ogink rezultatom 7:3 i osvojila novih 40 bodova za svetsku i olimpijsku listu. "Presrećna sam što sam osvojila zlatnu medalju na Gran priju, jer je to izuzetno teško učiniti. Posle svake borbe osećala sam se sve bolje i bila sam sigurna da mogu do zlata. U ključnim trenucima, gde je nervoza uvek prisutna, glas mog trenera Dragana Jovića me je smirivao, budio i vodio. Zahvaljujem se celom stručnom timu i svima u Srbiji koji su nas ceo dan gledali i bodrili. Novih 40 poena dodatno mi povećavaju šanse da odem direktno na Olimpijske igre bez kvalifikacija", rekla je Mandićeva. Sjajna srpska reprezentativka prethodno je ove godine osvojila bronzano odličje na Gran priju u Kini.08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track