BOMBA: Di Marija ide u Englesku i postaje jedan od najskupljih fudbalera sveta
Foto: AP

Real prodaje mašinu

BOMBA: Di Marija ide u Englesku i postaje jedan od najskupljih fudbalera sveta

Fudbal -
Anhel Di Marija je igrao impresivno cele sezone a na Mundijalu je potvrdio klasu

Anhel Di Marija, fudbaler Argentine i Real Madrida, mogao je da ima košmarnu sezonu. Mogao je, ali je svojim trudom učinio suprotno.

Prošlog leta je u Madrid došao najskuplji fudbaler u istoriji, Geret Bejl, koji igra na veoma sličnoj poziciji kao Di Marija i kada su svi očekivali da Argentinac ostane zakucan za klupu, desilo se suprotno.

Uz puno truda i razumevanja od strane Karla Anćelotija, Di Marija je našao sebi novu poziciju, trčao je više od svih, radio više od svih i na kraju bio jedan od najzaslužnijih za evropsku titulu Reala.

Slično se desilo i na Mundijalu, doveo je praktično Argentince sve do kraja, dok se nije nesrećno povredio. Samim tim cena mu je porasla, postao je ono što se od njega i očekivalo - jedan od najboljih na planeti na svojoj poziciji.

Sada ga traži Mančester junajted, koji renovira tim nakon kraha od prošle sezone, a cena je neverovatna - 56 miliona evra!

Toliko traže Madriđani za sjajnog Argentinca, a kako i ne bi za čoveka koji je ušao u najuži izbor za najboljeg igrača Mundijala.

Ostaje da se vidi, da li će Perez prodati Di Mariju a potom praviti novi transfer rekord, jer ipak, treba odgovoriti na Barsino dovođenje Luisa Suareza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track