ČETIRI GOLA: Ronaldo rasturio Elče
Foto: Reuters

Primera

ČETIRI GOLA: Ronaldo rasturio Elče

Fudbal -
Real u petom kolu Primere slavio sa 5:1

Fudbaleri madridskog Reala, prekinuli su seriju slabijih igara i uz četiri gola Kristijana Ronalda u petom kolu španske Primere porazili Elče sa 5:1 Prva zvezda Reala upisala se u strelce na poslednjih 13 utakmica Primere odigranih na "Santjago Bernabeuu", a njega i njegove saigrače kao da je naljutilo vođstvo Elčea.

Karlo Anćeloti je preselio na klupu Kasiljasa i Benzemu kao što je najavio, pa je mrežu Madriđana čuvao novajlija Kejlor Navas koji je kapitulirao u 15. minutu posle penala Albakara. Radost gostiju trajala je svega pet minuta, jer je Rodrigez odlično centrirao sa desne strane, a Bejl udarcem glavom izjednačio, da bi u 27. minutu Ronaldo sa bele tačke preokrenuo.

Real je već do kraja poluvremena osigurao pobedu pošto je Kristijano glavom na asistenciju Marsela pogodio donji levi ugao za 3:1.

Ubojiti Portugalac rešetao je i u nastavku, najpre je kompletirao het-trik tako što je iznudio penal, treći na meču, i sa kreča matirao Ereru u 80. minutu, a u drugom minutu sudijske nadoknade na dodavanje Bejla pobrinuo se za "petardu" u Madridu.

http://www.youtube.com/watch?v=s3S7w3KRecg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track