Ðurić: Džigi, izvini se! Ninković: A zašto bih?
Foto: Dado Đilas

Predsednik Partizana pokušava da prevaspita fudbalera

Ðurić: Džigi, izvini se! Ninković: A zašto bih?

Fudbal -
Problematični fudbaler Partizana napravio novu glupost, ovog puta izvređao pristalice crno-belih posle utakmice

Novi, ko zna koji po redu ispad Nikole Ninkovića kad je navijačima sa zapadne tribine poručio da su „dresirani da laju jer ne smeju kod kuće“, nije bio dovoljan da Partizan ozbiljnije sankcioniše takvo njegovo ponašanje.Mladost, ludostPredsednik crno-belih Dragan Ðurić ističe kako Ninković mora da se izvini, ali njegov potez pravda njegovom mladošću, emocijama i impulsivnošću.- Nikola treba da se izvini navijačima zbog onoga što je rekao. On je dete Partizana i naša budućnost, veliki je emotivac, mnogo voli klub i onda mu se dogodi ovako nešto. Njemu je kao pravom partizanovcu u četvrtak uveče bilo najteže i s njim treba razgovarati da promeni način ponašanja - kaže Ðurić i dodaje:- On je mlad, treba ga razumeti, ali treba i on da shvati kako te stvari ne mogu konstantno da mu se ponavljaju. Razgovaraćemo s njim i verujem da će konačno prestati s takvom praksom.Rekao šta drugi misleNikola Ninković kaže da nema razloga da se izvinjava jer je rekao ono što, po njegovom mišljenju, oseća svaki igrač Partizana.- Mislim da je moje ponašanje na terenu u poslednje vreme korektno i znam da sam protiv Nefčija dao sve od sebe, što mi je najvažnije. Istina je da sam promašio šansu, ali šta sada? Pa promaše i Mesi i Ronaldo. Rekao sam ono što svi misle, samo što neće da kažu. Postoji grupica na zapadnoj tribini koja zviždi konstantno, bez obzira na to da li ima razloga ili ne - kaže Nikola Ninković za Kurir.(K. R.)

Isključen... Ninković se potukao sa Ćulumom
Isključen... Ninković se potukao sa Ćulumom

DrakonskiNIKOLIĆ PLAĆA 200.000 DINARAFudbaleri Partizana sutra će protiv Donjeg Srema biti bez trenera Marka Nikolića. Šef stručnog štaba ekipe iz Humske isključen je na poluvremenu utakmice protiv Radničkog u Nišu, pa je predsednik disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović odlučio da ga suspenduje na jednu utakmicu i odredi novčanu kaznu od 200.000 dinara.

Svi Ninkovićevi ispadi1. Novi Sad 30. 5. 2012.Svađa s Mitrovićem oko izvođenja penala na utakmici Srbija - Rumunija2. Kruševac 16. 10. 2012.Tuča s mladim reprezentativcima Engleske3. Zemun 10. 11. 2012. Zakasnio na večeru prve ekipe4. Zemun 2. 3. 2013.Došao u SC Teleoptik posle ponoći5. Zemun 6. 3. 2013.Pokušao fizički da se obračuna s igračem Zemuna na prijateljskoj utakmici6. Užice, 14. 9. 2013.Posle utakmice sa Slobodom psovao sudiju Mažića7. Beograd 1. 3. 2014.Dobio crveni karton zbog nasrtaja na Milana Ćuluma; suspenzija četiri meča8. Beograd 21. 8. 2014.Navijačima sa zapadne tribune poručio kako su dresirani da laju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track