Ðurić: Ne smenjujem Nikolića!
Foto: Saša Pavlić

Trener Partizana može mirno da spava

Ðurić: Ne smenjujem Nikolića!

Fudbal -
Predsednik crno-belih tvrdi da ne razmišlja o otkazu stručnjaku, iako u Humskoj uveliko traže njegovu zamenu

Predsednik Partizana Dragan Ðurić podržava tim i šefa stručnog štaba Marka Nikolića, uprkos eliminaciji iz kvalifikacija u Ligi šampiona i lošoj igri prikazanoj na meču protiv Voždovca na Vračaru.Glasine o smeni na klupi i dovođenju Ljubinka Drulovića ili Milinka Pantića na Nikolićevo mesto Ðurić nije želeo da komentariše.- Navijači su bili nezadovoljni rezultatom, ali ekipa je stvarala šanse, samo je nedostajao gol. Naučio sam već da posle evropskih utakmica igrači malo padnu jer se, pored umora, i emotivno isprazne. Najvažnije je sada da smo pobedili Voždovac i da prođemo plej-of meč s Nefčijem. Ne bih komentarisao priče o smeni trenera Nikolića - rekao je Dragan Ðurić za Kurir.Za reči Marka Nikolića „da samo ekipa zna u kakvim uslovima živi i radi“ Ðurić ima razumevanja.- Kriza je svuda, teško se živi, pa i u Partizanu postoje problemi. Oni nisu u meri u kojoj su u drugim srpskim klubovima, ali očekujem da ćemo ih rešiti.Do kraja prelaznog roka ostalo je još dvadesetak dana, u kojima je moguće da dođe do promene u timu.- Priča se da ćemo prodati Andriju Živkovića i Danila Pantića, ali od toga nema ništa. Nismo nameravali da ih prodajemo i niko se nije javio s ponudom da ih angažuje. Isto važi i za ostale naše igrače koji su pod ugovorom - kazao je Dragan Ðurić.

Glava na panju... Marko Nikolić
Glava na panju... Marko Nikolić

Defanzivac i polušpicSTIŽU DVOJICA IGRAČAIskusni Danko Lazović je samo jednim potezom na Vračaru, kad je petom ostavio loptu za Fofanu, pokazao koliko Partizanu znače njegovo iskustvo i kvalitet. Mogućnost da napusti Humsku nije se izgubila.- Nadam se da će Danko ostati. To je i moja velika želja. On je dete Partizana i znam koliko voli klub, to mi uliva nadu da ćemo ga ipak zadržati. Uskoro bismo mogli da ozvaničimo saradnju s jednim defanzivcem, a u potrazi smo i za jednim polušpicem - rekao je Ðurić.

Prozivke navijačaNEKA GROBARI SKANDIRAJUProzivke najvatrenijih navijača na račun trenera Nikolića bile su iznenađenje za sve druge na Vračaru, budući da se proletos činilo da uživa njihovu bezrezervnu podršku.- Zašto bih komentarisao ponašanje grupe navijača? Pa, toga je uvek bilo i biće u Partizanu, ne mogu svi da imaju isto mišljenje o svakom igraču ili treneru - objašnjava Ðurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track