DOBRA PROVERA: Rezervisti Zvezde trojkom po Sinđeliću
Foto: Crvena Zvezda

Trening meč

DOBRA PROVERA: Rezervisti Zvezde trojkom po Sinđeliću

Fudbal -
U timu trenera Lalatovića odličnu igru pružili su Despotović i Ristić

Kombinovani tim Crvene zvezde, sastavljen od nelicenciranih i mladih fudbalera savladao je u prijateljskoj utakmici drugoligaša Sinđelić sa 3:0, uz odličnu igru Đorđa Despotovića i Mihajla Ristića. Bivši napadač Spartaka i belgijskog Lokerena dva puta je pogađao mrežu Orlića i nagovestio da bi u skorijoj budućnosti mogao da bude jedan od aduta trenera Nenada Lalatovića. Tačku na solidnu partiju crveno-belih stavio je mladi Ristić izuzetno lepim pogotkom.

Trener Lalatović imao je još jednu priliku da testira kvalitete senegalskog štopera Mamadu Mbođa. Čini se da je posle svega viđenog protiv Rudara kao i protiv Sinđelića snažni Afrikanac veoma blizu potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom. Mbođ je posebno dominirao u skoku i lagano otklanjao nagoveštaje opasnosti ispred Damira Kahrimana. Senegalac je učestvovao u akciji kod prvog gola domaćina u 21. minutu.

Nepravedno bi bilo ne istaći vrlo dobru partiju imao je Makedonac Danijel Avramovski. Mladi vezista se ponovo odlično kretao, konstantno tražio loptu, a za takav pristup nagrađen je u 31. minutu. Vešto je sačuvao loptu u posedu pored dvojice protivničkih igrača, a zatim pasom u prostor proigrao Despotovića. Usledila je dijagonala iz poluvoleja i lopta se zarila u mrežu Bubonje.

Sinđelić je bio znatno aktivniji i ravnopravniji u drugom poluvremenu, ali je do jedinog gola došla Zvezda. Ono što je Avramovski radio u prvom, u nastavku je sledio Mihajlo Ristić. Jedan od najboljih igrača crveno-belih u tom intervalu postigao je jako lep gol u 68. minutu. Prihvatio je loptu leđima okrenut ka golmanu, namestio lepo na jaču levu nogu i preciznim udarcem po zemlji smestio je u dalji ugao za konačnih 3:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track