ĐORĐEVIĆ OGORČEN NA SITUACIJU U PARTIZANU: Ode i Drina, tonemo kao Titanik!
Foto: Twitter

Bivšeg kapitena crno-belih pogađaju dešavanja u klubu iz Humske

ĐORĐEVIĆ OGORČEN NA SITUACIJU U PARTIZANU: Ode i Drina, tonemo kao Titanik!

Fudbal -
Đorđević (35) je trenutno član Kalmara, a za Partizan je igrao u dva navrata od 2003. do 2007. godine i od 2008. do 2010. godine

KALMAR - Bivši kapiten Partizana Nenad Đorđević na društvenim mrežama iskazao je ogorčenje stanjem i klupskom politikom crno-belih.Teška finansijska situacija potresa klub iz Humske, a crno-beli su bez kvalitetnih pojačanja krenuli u novu sezonu. Partizan je eliminisan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a pre dva dana jedva je pobedio azerbejdžanski Nefči u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope (3:2).Fudbaleri su nedavno štrajkovali zbog neisplaćenih zarada, a klub je odlučio da proda Nikolu Drinčića, koji će karijeru da nastavi u Makabiju iz Haife."Ode i Drina, što verovatno u prevodu znači da tonemo poput Titanika, a kapetan hrabro i dostojanstveno stoji na palubi do poslednje banke...", napisao je Đorđević na društvenim mrežama.

Đorđević (35) je trenutno član Kalmara, a za Partizan je igrao u dva navrata od 2003. do 2007. godine i od 2008. do 2010. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track