DRAGAN ĐURIĆ: Partizan se ne pita, Lazovićev ostanak zavisi samo od njega
Foto: Paritzan

Nada se najboljem

DRAGAN ĐURIĆ: Partizan se ne pita, Lazovićev ostanak zavisi samo od njega

Fudbal -
Siguran sam da nas Danko neće ostaviti na cedilu i da će nam, ako bude odlazio, ostaviti dovoljno vremena da reagujemo na tržištu i pronađemo mu zamenu, ističe predsednik kluba iz Humske

Predsednik Partizana Dragan Đurić, rekao je da status najiskusnijeg fudbalera srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, još uvek nije jasan, da će biti još pojačanja i da je uveren da ekipa trenera Marka Nikolića može da savlada bugarski Ludogorec.

„Status Danka Lazovića još nije definisan. Videlo se protiv Toršavna koliko znači ekipi, njegovi golovi, asistencije i uloga vođe na terenu je od neprocenjivog značaja, ali podsećam da se sve zavisi od njega. Partizan se tu ništa ne pita, međutim, siguran sam da nas Danko neće ostaviti na cedilu i da će nam, ako bude odlazio, ostaviti dovoljno vremena da reagujemo na tržištu i pronađemo mu zamenu“, ističe Dragan Đurić i najavio nova pojačanja. „Intenzivno radimo na tome. Naravno, u dogovoru sa stručnim štabom i njihovim potrebama. Opšti je zaključak da bismo u finišu prelaznog roka mogli da angažujemo nekoliko mladih igrača sa teritorije Srbije, u kontaktu smo sa pet-šest momaka koji bi uz kvalitetan rad u našem klubu razvili potencijal i izrasli u nosioce ekipe, a osim njih dovešćemo još jedno iskusno pojačanje. Nadam se brzoj realizaciji posla“.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Predsednik Partizana deli optimizam igrača i stručnog štaba i veruje u plasman u završno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Idemo dalje. Bolji smo od bugarskog predstavnika. Uostalom, nije nas Ludogorec ni prošle godine nadigrao, nego nas je u Razgradu koštala nepažnja Ivanova, a u Beogradu se videlo da možemo s njima da igramo. Sad je ovaj tim iskusniji, snažnji, čvršći i uveren sam da sa Lazovićem i Drinčićem kao osloncima možemo u narednu rundu“, završio je Dragan Đurić.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track