DRAMA U BOSNI: Sudiju posle utakmice jurio automobilom i potom udarao pištoljem u glavu
Foto: Fejsbuk

Incident u okolini Mostara

DRAMA U BOSNI: Sudiju posle utakmice jurio automobilom i potom udarao pištoljem u glavu

Fudbal -
Po završetku utakmice mladih timova Sloge iz Ljubuškog i Blagaja iz istoimenog mesta sudijska trojka je presretnuta i napadnuta na putu ka Mostaru

Svedoci smo da se nakon utakmica nižih liga često dešavaju incidenti u kojima navijači jednog tima napadaju sudije nezadovoljni suđenjem. Jedan takav incident desio se u Bosni i Hercegovini, tačnije u blizini Mostara i to na meču juniora.

Po završetku utakmice mladih timova Sloge iz Ljubuškog i Blagaja iz istoimenog mesta sudijska trojka je presretnuta i napadnuta na putu ka Mostaru.

Pred kraj pomenute utakmice jedan od igrača gostujućeg tima zaradio je drugi žuti karton, što je značilo da mora da napusti teren. U tom trenutku Suad O. koji je sedeo na klupi Blagaja u svojstvu službenog lica, počeo je verbalno da vređa sudije.

Po završetku utakmice, kada su sudije automobilom krenule ka Mostaru, Suad O. ih je pretekao svojim automobilom, preprečio im put i uz pretnju pištoljem naterao da izađu iz automobila. Kada su izašli iz automobila on ih je drškom revolvera udarao po glavi, a najgore je prošao M. S. koji je zadobio teže povrede, pa je prevezen u Urgentni centar u Mostaru.

Suad O. je kasnije uhapšen i određen mu je pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track