Drulović čeka kiks Nikolića
Foto: FoNEt Aleksandar Kokovic

Možda dođe do promene na klupi Partizana

Drulović čeka kiks Nikolića

Fudbal -
Za i protiv: Jedna struja želi bivšeg v. d. selektora Srbije, a drugi to odbijaju zbog finansijske krize

Trener Marko Nikolić odlučio je da kazni Branislava Trajkovića zbog ispadanja od Ludogoreca, a ukoliko crno-beli ne eliminišu Nefči iz Azerbejdžana, u klubu bi mogli i njemu da se zahvale i dovedu Ljubinka Drulovića, saznaje Kurir.Poznato je da u Humskoj postoji milion struja i da svaka ima svoju ideju kad je rukovođenje klubom u pitanju. Tako je i jedna od opcija smena trenera i dovođenje bivšeg fudbalera crno-belih na kormilo kluba. Time bi se zapravo još jednom skrenula tema s odgovornosti uprave za loše stanje u klubu, a na klupu bi došao neko iza kog stoje rezultati, što bi bio nastavak serije zamazivanja očiju javnosti jeftinim marketinškim trikovima.

Već su ga hteli u Humskoj... Ljubinko Drulović
Već su ga hteli u Humskoj... Ljubinko Drulović

Međutim, kao opozicija ovoj struji stoje oni koji situaciju posmatraju malo drugačije i racionalnije, barem s finansijskog aspekta. Klub nema para, a novi otkaz bi samo još više pogoršao takvo stanje, budući da bi Nikoliću morale biti isplaćene preostale rate ugovora, kao što je to bio slučaj s njegovim prethodnicima. Ista sudbina zadesila je Aleksandra Stanojevića i Vladimira Vermezovića. Uz to, ni Drulovićeve usluge nisu jeftine, pa će se na narednoj sednici Upravnog odbora, koja će verovatno biti održana naredne nedelje, malo detaljnije razgovarati o ovoj temi.

Na odmoruBABIĆU, SREĆNA SLAVAČelnici Partizana ni juče nisu bili preterano raspoloženi za priču o stanju u klubu i lošoj finansijskoj situaciji, kao i o tome na koji način se ona može prevazići. Jedan od retkih funkcionera srpskog vicešampiona, koji se barem udostojio da odgovori na naš poziv bio je potpredsednik Ratomir Babić:- Na selu sam, spremam slavu. Ne mogu sad ništa da kažem. Doviđenja!

Promovisan MarinkovićDA SAM BIO PAMETNIJI...Davne 2004. godine Nenad Marinković je sa 16 godina, dva meseca i sedam dana postao najmlađi debitant u istoriji Partizana, a deceniju kasnije ponovo je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima:- Kao da nikad nisam ni odlazio jer je ovo moja kuća. Kriv sam i ja što ranije nisam ostavio dublji trag u Partizanu. Da mi je ova pamet onda bila, sigurno ne bi bilo tako. Iskusniji sam i ozbiljniji, tako da verujem da ću pomoći klubu da osvoji duplu krunu i uđe u Ligu Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track