Džaja sreo Bekenbauera
Foto: Kurir Štampano

Džajić kod Kolarova u Minhenu

Džaja sreo Bekenbauera

Fudbal -
Legendarni srpski fudbaler posmatrao meč na Alijans areni i razgovarao s počasnim predsednikom Bavaraca

Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić gledao je uživo utakmicu Bajerna i Mančester sitija, a tokom boravka u Minhenu sastao se i sa počasnim predsednikom minhenskog kluba Francom Bekenbauerom.Dva zvanično najbolja fudbalera svojih zemalja prijatno su razgovarali i dotakli se raznih, mahom fudbalskih tema, tim pre što su se poslednji put videli pre gotovo deceniju, i to u Beogradu.

Dva drugara... Džajić i Kolarov
Dva drugara... Džajić i Kolarov

- Ispalo je sasvim slučajno, ali mnogo mi je drago što sam se video s Francom Bekenbauerom. Imali smo o čemu da razmenimo mišljenja. Evocirali smo uspomene iz igračkih dana, dotakli se Lige šampiona i današnjeg fudbala. Popričali smo i o Mundijalu i fantastičnom uspehu Nemačke - rekao je Džajić i dodao:- I njemu je bilo drago što me je video. Baš mi je prijao susret s Kajzerom jer smo se poslednji put videli pre desetak godina, kad je bio u Beogradu.(A. R.)

Još jedan susretDRUŽIO SE I S EDINOM DŽEKOMDragan Džajić je u Minhen otputovao kao gost srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, ali je levi bek orlova u igru ušao tek u 88. minutu, a samo koji trenutak kasnije Bajern je postigao pobedonosni pogodak.- Bio sam gost Aleksandra Kolarova. On je divan momak i dugo se poznajemo, a s nama je bio i mali Edin Džeko iz Bosne - rekao je bivši predsednik Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track