Džajić: Ja u FSS? Svašta se piše!
Foto: Fonet

Misteriozan u vezi s dolaskom na Terazije

Džajić: Ja u FSS? Svašta se piše!

Fudbal -
O spekulacijama koje se sada pojavljuju u medijima neću da pričam, niti da komentarišem, kaže legenda Zvezde o smeni Tomislava Karadžića

Dragan Džajić ima mišljenje o stanju u srpskom fudbalu, ali ne želi da spekuliše o mogućim promenama u Fudbalskom savezu Srbije. Iako ga mnogi vide kao čoveka koji bi mogao da zameni Tomislava Karadžića (75) na mestu predsednika FSS, Dragan Džajić (68) ne želi da polemiše o pričama „šta bi bilo kad bi bilo“. U razgovoru za Kurir nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje da je zainteresovan za čelnu funkciju u srpskom fudbalu.Dragan Džajić je u ponedeljak posetio Crvenu zvezdu, klub u kojem je proveo 52 godine, a na Marakani su ga dočekali Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza.Kafica na Marakani- Hoću da idem u moju Zvezdu. Valjda nije zabranjeno (smeh). Neću sebi da dozvolim da povremeno odem na Marakanu. Imali smo dogovor odranije da se vidimo. Popio sam kafu, pričao o Zvezdi s Terzićem i Kokezom - rekao je za Kurir Dragan Džajić.Poslednjih dana postoje indicije da bi Dragan Džajić mogao da zameni Tomislava Karadžića na čelu FSS, odnosno da bi na izborima mogao da bude jedini kandidat predložen od Crvene zvezde i podržan od ljutog rivala Partizana.Zvezda nikad na margini- O spekulacijama koje se sada pojavljuju u medijima neću da pričam. Svašta se piše i stvarno takve stvari ne bih da komentarišem - kaže Džajić.Pre nedelju dana Dragan Džajić je u Kuriru podsetio na brojne probleme u srpskom fudbalu, istakavši da Crvena zvezda ne sme da bude po strani kad se donose krupne odluke i da drugi manji klubovi kroje sudbinu bivšeg prvaka Evrope i sveta kao što je bilo u protekloj deceniji.- Stojim iza svojih reči. Zvezda više ne sme da bude na margini - zaključio je Džajić.

Korektni odnosi... Karadžić i Džajić
Korektni odnosi... Karadžić i Džajić

Put kroz JuguOD SLOVENIJE DO BOSNEProtekle nedelje Dragan Džajić bio je gost Aleksandra Kolarova na meču Lige šampiona između Bajerna i Mančester sitija u Minhenu.- Bilo mi je prijatno s Kolarovim i Džekom, a video sam i starog prijatelja Franca Bekenbauera. Prošle nedelje sam bio u Sloveniji, posetio sam Zagreb i Brčko. Video sam se s prijateljima. Stvarno mi je prijao put, a uživao sam na utakmici Lige šampiona u Minhenu - otkrio je Džajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track