ETO IDE U LIVERPUL: Ali u koji klub?

Kamerunac spreman da potpiše

ETO IDE U LIVERPUL: Ali u koji klub?

Fudbal -
Iskusni napadač ostaje u Premijer ligi, a izbor se sve na dva kluba i to gradska rivala

Samjuel Eto je minule sezone nastupao za Čelsi i pokazao se kao odličan džoker Žozea Murinja. Međutim, krajem sezone se posvađao upravo sa Murinjom i to je bio kraj njegovog boravka na "Stamford Bridžu".

Ipak, iskusni Kamerunac je shvatio da mu Premijer liga odgovara, pa je odlučio da ostane u, po mnogima, najjačoj ligi na svetu.

Borbu za njegov potpis trenutno vode dva kluba i to dva gradska rivala - Liverpul i Everton. "Crveni" žele da ojačaju svoj tim maksimalno jer im predstoji borba i u Ligi šampiona, za razliku od prethodnih sezona, dok Everton upravo želi da "napadne" pozicije koje će im obezbediti prestižno evropsko takmičenje naredne sezone.

Uprkos tome što ima veliki broj napadača i krilnih napadača, uz vrlo verovatan dolazak Balotelija, Rodžers ne želi da odustane od Etoa, dok Everton ima jasnu viziju i sigurno će finansijski detalji odlučiti gde će Kamerunac nastaviti karijeru.

Ulje na vatru doliva i činjenica da bi sudeći po jačini timova, upravo Liverpul i Everton mogli da vode borbu za jedno od mesta koje vodi u Ligu šampiona i naredne sezone.

Jedno je sigurno, Samjuel Eto se seli u Liverpul, a koje boje će nositi, saznaćemo vrlo brzo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track