(FOTO) BALOTELI PREDMET PODSMEHA: Napadač Liverpula je ponovo hit na društvenim mrežama

Italijan na udaru

(FOTO) BALOTELI PREDMET PODSMEHA: Napadač Liverpula je ponovo hit na društvenim mrežama

Fudbal -
Posle novog poraza Liverpula navijači su se na društvenim mrežama ponovo šalili na račun Italijana Marija Balotelija
1 / 7

LONDON – Fudbaleri Liverpula su doživeli novi poraz u 5. kolu Premijer lige. Liverpul je poražen na gostovanju od Vest Hema sa 3:1, I to je ukupno već treći kiks "crvenih" u ovoj sezoni. Liverpul se ponovo mučio u napadu, a posle meča navijači su se na društvenim mrežama šalili na račun Italijana Marija Balotelija.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Napadač nije uspeo da zatrese mrežu Vest Hema, ali je postao zvezda zahvaljujući sjajnoj fotografiji sa te utakmice. Naime, Baloteli je kod gola Sterlinga želeo da se skloni kako ne bi zasmetao svom saigraču, pa je skočio. Fotografi su ga uhvatili visoko u vazduhu u praktično sedećem položaju.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Sjajna fotografija Balotelija postala je hit na društvenim mrežama, naravno uz malu pomoć fotošopa. Temperamentni napadač je imao i jedan incident, pošto se u 16. minutu našao u klinču sa golmanom Vest Hema. "Čekićari" su već posle prvih deset minuta vodili sa 2:0, što je samo izazvalo dodatnu nervozu kod Balotelija.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

U takvoj situaciji, u želji da stigne do jedne lopte Italijan je neoprezno pokupio golmana Adrijana, koji je potom pokušao da isprovocira rivala. Pošto su obojica završila na travi, Adrijan je šutnuo Balotelija, da bi ga zatim i uzjahao. Golman Vest Hema se nadvio nad napadačem, koji se posle kraće rasprave pridigao. Njihovo odmeravanje snaga nastavilo se sve dok im sudija nije pokazao žute kartone, ali nije bilo fizičkog obračuna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track