(FOTO) DESILO SE NEZAMISLIVO: Čuveni Kop aplaudirao Kristijanu Ronaldu
Foto: Twitter

Ispraćen aplauzima sa Enfilda

(FOTO) DESILO SE NEZAMISLIVO: Čuveni Kop aplaudirao Kristijanu Ronaldu

Fudbal -
Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo u sredu je postigao svoj prvi gol na Enfildu, a za svoju briljantnu partiju nagrađen je aplauzom čuvenog Kopa

LIVERPUL - Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo u sredu je postigao svoj prvi gol na Enfildu, a za svoju briljantnu partiju nagrađen je aplauzom čuvenog Kopa. Real je razbio Liverpul sa 3:0, ali su engleski navijači još jednom pokazali da cene pravu fudbalsku veštinu. Naime, kada je Ronaldo u 75. minutu napuštao teren objektivna publika na Enfildu je Portugalca nagradila zasluženim aplauzom. To je bilo u najmanju ruku neočekivano pošto je Ronaldo pre Reala, čak šest godina nosio dres Mančester junajteda.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Istovremeno, Portugalac je svojim golom u 23. minutu načeo Liverpul, da bi Karim Benzema sa još dva pogotka završio posao. Ronaldo je tim golom napravio novi korak ka tome da postane najbolji strelac u istoriji Lige šampiona. U takvoj situaciji, gest navijača Liverpula može da se poredi samo sa aplauzom koji je svojevremeno Brazilac Ronaldinjo u dresu Barselone dobio na stadionu Santijago Bernabeu.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

"Ovo je posebno veče za mene, postigao sam prvi gol na Enfildu. Znali smo kako je igrati ovde, ali bili smo fantastični u prvih 45 minuta i zaslužili smo pobedu. Ne razmišljam o rekordu Lige šampiona kad su u pitanju golovi, znam da ću srušiti rekord. Mesi i ja smo blizu toga, ali najbolje je što imamo devet poena posle ovoga", rekao je Ronaldo, kome je na kraju čestitao i trener Liverpula Brendan Rodžers.To je bio njegov jubilarni 70. gol u Ligi šampiona i sada mu fali samo jedan gol da se izjednači sa rekorderom Raulom, koji ima 71 pogodak na svom kontu. Prva zvezda Barselone Argentinac Lionel Mesi je do sada postigao 69 golova u najelitnijem evropskom takmičenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track