(FOTO) KURIR SA NAVIJAČIMA BEŠIKTAŠA: Ne plašimo se, došli smo da bodrimo svoj klub
Foto: Nebojsa Mandic

1.000 Turaka dolazi u Humsku

(FOTO) KURIR SA NAVIJAČIMA BEŠIKTAŠA: Ne plašimo se, došli smo da bodrimo svoj klub

Fudbal -
U centru Beograda bilo je nekoliko grupa navijača Bešiktaša. Turci su bili opušetni, a neki su čak kupili i šalove Partizana
1 / 2 Foto: Nebojsa Mandic

BEOGRAD - Navijači turskog Bešiktaša stigli su u Beograd da bodre svoj klub u meču sa Partizanom, koji se igra od 21.05h u okviru 3. kola Lige Evrope. U centru grada bilo je nekoliko grupa navijača Bešiktaša. Turci su bili opušetni, a neki su čak kupili i šalove Partizana."Ovde smo već dva dana i lepo nam je u vašem gradu. Nismo imali nikakvih incidenata, a ne vidim ni razlog zašto bi nam se nešto loše desilo. Došli smo da bodrimo svoj klub i nadam se da će Bešiktaš da pobedi", rekao je navijač Bešiktaša Adnan.On očekuje da će večeras na stadionu Partizana biti oko 1.000 navijača Bešiktaša."Smešetni smo u jednom hotelu i očekuje se da će na stadionu biti prisutno negde oko 1.000 naših navijača. Ne očekujem nikakve incidente, čak i poznajem neke navijače Partizana koji su nam pomogli da upoznamo vaš grad još bolje.Intertesatno da većina Turaka nije nosila ambleme kluba, ali ističu da to nema veze sa strahom."Još nije vreme, kad budemo krenuli ka stadionu, stavićemo navijačka obeležija. Utakmica nije počela, to je naša praska kad idemo na gostovanja. Trenutno uživamo u Beogradu", poručio je Adnad. (M. N.)

Mi nismo huliganiMustafa, još jedan navijač Bešiktaša, takođe je istakao da nijednog trenutka nije osetio tenziju i ističe da će u Beogradu ostati još nekoliko dana. "Svi smo u Beograd došli da bodrimo svoj klub. Nismo huligani, mada ne znam da li su stigli i neki malo ekstremniji navijači. Većina nas koji su došli su normalni i osećamo se opušteni u vašem gradu", istakao je Mustafa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track