FUDBALER LUDOGORECA PRED REAL: Devojka voli Kasiljasa, a ja Benzemu i Ramosa!

Opčinjen kraljevskim klubom

FUDBALER LUDOGORECA PRED REAL: Devojka voli Kasiljasa, a ja Benzemu i Ramosa!

Fudbal -
Ako bude prilike, moraću sa pojurim nekog od njih četvorice da mi daju dres, iskren je Abalo

Danijel Abalo, Španac u ekipi bugarskog Ludogoreca ushićen je pred duel sa madridskim Realom u Ligi šampiona.

„Izuzetno sam uzbućen što imamo priliku da ugostimo prvaka Evrope i to u takmičenju kakvo je Liga šampiona. Srećni smo što igramo sa Madriđanima, daćemo sve od sebe da im se odupremo i izborimo povoljan rezultat, iako znamo da će to biti teško. Ovo je istorijska utakmica za Ludogorec. Moji omiljeni igrači u Realu su Serhio Ramos, Kros i Benzema, dok moja devojka najviše voli Ikera Kasiljasa. Ako bude prilike, moraću sa pojurim nekog od njih četvorice da mi daju dres“, iskren je Abalo uoči duela na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji.

Njega je i publika u Srbiji mogla da upozna na prošlogodišnjim, kao i ovosezonskim mečevima sa Partizanom, a nekadašnji prvotimac Selte priznaje da mu je duel sa kraljevskim klubom maltene vrhunac karijere.

„Dok sam bio u Španiji sanjao sam da igram protiv Real Madrida. Sad ću ispuniti taj san. Voleo bih da se vratim u Primeru, ali imam ugovor sa Ludogorecom i trenutno ne razmišljam o promeni sredine“, dodao je Abalo, strelac na meču prvog kola protiv Liverpula.

http://www.youtube.com/watch?v=1qGhF3t1L7Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track