FUDBALERI PARTIZANA: Bugare u Beogradu čeka pakao, ali moramo biti oprezni

Reakcije

FUDBALERI PARTIZANA: Bugare u Beogradu čeka pakao, ali moramo biti oprezni

Fudbal -
U Beogradu očekujem veliku podršku svom timu, kazao je Nikolić.

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da nije u potpunosti zadovoljan rezultatom meča sa bugarskim Ludogorecom, ali je i istakao da crno-beli u revanšu moraju da pobede.

"Kakva je bila najava, takva je i bila utakmica: tvrda, takmičarska, na rezultat. Mogla je da ode u oba pravca. Imali smo nekoliko prilika... Velika disciplina igrača Partizana, velika borbenost. U drugom poluvremenu smo morali da budemo precizniji u dodavanjima, da budemo tečniji. Kada se sve sabere i oduzme, odučuje utakmica u Beogradu", rekao je Nikolić posle meča.

Fudbaleri Partizana i Ludogoreca odigrali su večeras u Razgradu 0:0 u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. "Partizan mora da pobedi, igramo pred svojom publikom i to nije mala prednost. I ovde je uticaj publike bio prednost. U Beogradu očekujem veliku podršku svom timu", kazao je Nikolić. "Želeli smo gol ovde. Imali smo tih nekoliko situacija kada je trebalo da damo gol i nekoliko iz kojih smo mogli da stvorimo dobru priliku. Polovično, ne mogu u potpunosti da budem zadovoljan", rekao je Nikolić. Napadač Partizana Danko Lazović nije završio meč u Razgradu, pošto se požalio na bol u ramenu.

"Povreda ramena, pa videćmo. Bilo je puno duela i borbe na terenu. Falio nam je definitivno tih 20 minuta, kada je njegova mirnoća mogla da presudi i odluči utakmicu", rekao je Nikolić.

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je da crno-beli moraju da budu oprezni u revanš meču, dok je Darko Brašanac naveo da su šanse za prolaz dalje podjednake.

"Sigurno da (Ludogorec) u revanšu neće igrati ovako lepršavo, ali i mi moramo da budemo oprezni. Imamo jedan dobar, ali i nezgodan rezultat. Nećemo se zaletati, ništa nećemo raditi na silu", rekao je Volkov

"Šanse za prolaz su pođednake. Očekujem da na našem punom stadionu slika bude potpuno drugačija. Mislim da je sve osim poraza dobar rezultat u ovakvim utakmicama i zato moramo da budemo zadovoljni. Moramo da popravimo realizaciju, jer u ovakvim utakmicama je često i jedna prilika luksuz, a mi smo imali četiri", naveo je Brašanac. Napadač crno-belih Petar Škuletić smatra da Partizan ima dobar rezultat pred revanš.

Škuletić Partizana i Ludogoreca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja