IGRAČI PARTIZANA PEVALI: Đuro, spremi pare sve!
Foto: Www.sr.partizan.rs

Fudbaleri srpskog vicešampiona

IGRAČI PARTIZANA PEVALI: Đuro, spremi pare sve!

Fudbal -
Prvotimci crno-belih po povratku iz Azerbejdžana, gde su eliminisali Nefči, imali poruku za predsednika Đurića

Fudbaleri Partizana bili su raspevani prilikom povrataka iz Bakua u Beograd, a plasman u Ligu Evrope proslavili su pevajući navijačke pesme i zahtevajući od predsednika kluba Dragana Đurića novčane nagrade.Prvotimci crno-belih najpre su zapevali „O, Đuro, ustani“, a kad su od prvog čoveka kluba, koji je bio smešten u prednjem delu aviona, dobili pozdrav, usledilo je novo skandiranje „O, kad će plate leee...“ i „Dajte premije, dajte pare sve“.

Predsednik Partizana ističe da se nije naljutio zbog ovakvog ponašanja igrača, i da će oni svakako dobiti novac koji im sleduje zbog plasmana u Ligu Evrope. Prema nezvaničnim informacijama, između 10.000 i 15.000 evra sleduje svakom od njih.- Ostvarili smo veliki uspeh i malo smo se opustili u avionu. Ono što su momci uradili bilo je krajnje simpatično i ja sam ih pozdravio. Postoji Pravilnik kluba po kojem postoji sistem nagrađivanja, tako da će fudbaleri sigurno dobiti premije za ovaj uspeh - kaže Đurić.(K. R.)

Dobar žrebATRAKTIVNI RIVALIPredsednik Partizana smatra da žreb u Monaku nije bio naklonjen crno-belima, ali smatra da njegov tim može da se nosi s svakim rivalom, dok je, s druge strane, bitno da u Humsku dolaze atraktivna imena.- Jaka grupa u kojoj se nalaze kvalitetni klubovi, a to nam garantuje da će na svim utakmicama u Beogradu biti pun stadion. Očekujemo podršku naših navijača i nadamo se dobrim rezultatima - rekao Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track