KAKO ĆE PROTIV SVOJIH: Lampard igra protiv Čelsija
Foto: AP

Siti dočekuje četu Žozea Murinja

KAKO ĆE PROTIV SVOJIH: Lampard igra protiv Čelsija

Fudbal -
Lampard će biti u sastavu tima za taj meč. Još uvek nismo odlučili da li će startovati ili ne, ali je gotovo sigurno da će odigrati bar neki minut, rekao je Pelegrini

Derbi meč petog kola Premijer lige igraće se na stadionu "Etihad" u nedelju. Mančester siti dočekuje vodeći Čelsi sa idejom da se pobedom približi na dva boda zaostatka za liderom, takođe i da se vrate u pobednički kolosek posle poraza od Bajerna u Ligi šampiona.

Kako trenutno stoje stvari u tom naumu pomoć će imati u Frenku Lampardu. Legenda Čelsija ovog leta je podigla dosta prašine odlukom da pojača "Građane". Čelsi nije želeo da produži ugovor sa igračem koji je, uz Džona Terija, svakako obeležio prethodnu deceniju kluba sa "Stamford Bridža". Lampard je potpisao za Njujork, ali je kao pozajmljeni igrač završio na "Etihadu".

Navijači Čelsija u velikoj većini ocenili su ovaj potez kao izdajnički i ostaje da se vidi kako će reagovati ukoliko Lampard zaigra u ovom meču. A, prema rečima trenera domaćina Manuela Pelegrinija, to će biti scenario.

"Lampard će biti u sastavu tima za taj meč. Još uvek nismo odlučili da li će startovati ili ne, ali je gotovo sigurno da će odigrati bar neki minut. Ne mislim da će mu biti teško, on je otišao iz Čelsija jer ga taj tim nije više želeo u svojim redovima. Ima svako pravo da nastavi da igra fudbal, a mi smo veoma srećni što je ovde", rekao je Pelegrini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track