Katai trenira u Atini
Foto: Saša Pavlić

Neizvestan dolazak napadača u crvenu Zvezdu

Katai trenira u Atini

Fudbal -
Kad sam razgovarao s njim pre 15 dana, nisam stekao utisak da mu je prioritet dolazak u Zvezdu, izjavio je Zvezdan Terzić

Bez obzira na dogovor Crvene zvezde i Olimpijakosa o pozajmici s pravom otkupa ugovora, prelazak Aleksandra Kataia na Marakanu trenutno je daleko od realizacije. Saznajemo da je menadžer obavestio igrača o ponudi Crvene zvezde, dok se Kataiju niko iz Olimpijakosa nije obratio tim povodom.- Kad sam razgovarao s njim pre 15 dana, nisam stekao utisak da mu je prioritet dolazak u Zvezdu - izjavio je Zvezdan Terzić.Ofanzivni vezni želeo je da je ostane u grčkom velikanu i izbori se za minutažu u poslednjoj sezoni ugovora. Međutim, odlučeno je da ne putuje sa ekipom što mu je teško palo. Katai trenutno trenira u Atini sa B ekipom.- Katai je jedan od retkih igrača koji može lako da predribla protivnika u situaciji „jedan na jedan“, pa čak i kad je „jedan na dva“. To bi nam dosta značilo u Superligi, gde se sve ekipe brane - rekao je Lalatović.(M. B.)

Fotka godineU DRESU ZVEZDE I ŠORCU HRVATSKE!Dres Crvene zvezde i šorc hrvatske reprezentacije naizgled je nespojiva kombinacija, osim za mališana na utakmici crveno-belih i Hanovera. Dres Crvene zvezde s logom „Tojote“ i šorc s grbom FS Hrvatske. Potpuni hit! Neviđeno! Klinac je iz sveg srca navijao za prvaka Srbije. A donji deo? Pa, on je samo dete. Neiskvareno, baš kakvi bi i odrasti trebalo da budu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track