KATASTROFA GALAKTIKOSA: Real bez Ronalda ubedljivo poražen od Sosijedada

Blam evropskog prvaka

KATASTROFA GALAKTIKOSA: Real bez Ronalda ubedljivo poražen od Sosijedada

Fudbal -
Fudbaleri Real Sosijedada napravili su senzaciju u 2. kolu španske Primere, pošto su posle fantastičnog preokreta savladali favorizovani Real Madrid sa 4:2

Fudbaleri Real Sosijedada napravili su senzaciju u 2. kolu španske Primere, pošto su posle fantastičnog preokreta savladali favorizovani Real Madrid sa 4:2.Sosijedad je poslednji put pobedio "kraljevski klub" daleke 2003. godine, a ni ovog puta nije bilo lako pošto su Madriđani posle samo 11. minuta imali dva gola prednosti. Aktuelni šampion Evrope odlično je ušao u meč i Serhio Ramos već u 5. minutu igre dovodi goste u vođstvo, a tu prednost, samo šest minuta kasnije, duplira Geret Bejl.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Međutim, Sosijedad se do kraja prvog poluvremena potpuno vratio u meč golovima Indiga Martinesa u 31. i Surutuse u 41. minutu.Surutusa je novim golom u 65. minutu doneo potpuni rezultatski preokret, da bi deset minuta kasnije rezervista Karlos Vela dotukao Real i postavio konačnih 4:2.Kristijano Ronaldo nije bio u sastavu Reala.Golaman Reala Iker Kasiljas rekao je da je njegova ekipa bila očajna u meču protiv Real Sosijedada i ocenio da "nije normalno" ono što se dogodilo."Čestitam Sosijedadu, odigrali su veliku utakmicu. Naš tim je bio očajan. Mi ne smemo da izgubilo utakmicu posle vođstva od 2:0. Razgovaraćemo o ovome, moramo da razgovaramo, jer ovo što se dogodilo nije normalno", izjavio je Kasiljas."Moramo da prihvatimo poraz, da prihvatimo krivicu... Ovo ne sme više nikad da se ponovi", dodao je Kasiljas. U istom terminu odigran je i meč u La Korunji, gde je Deportivo remirirao sa ekipom Rajo Valjekana, rezultatom 2:2.Rezultati:NedeljaSosijedad - Real Madrid 4:2Deportivo - Rajo Valjekano 2:2Viljareal - Barselona 0:1Elče i Granada (23.00)SubotaAtletik Bilbao - Levante 3:0Atletiko Madrid - Eibar 2:1Kordoba - Selta Vigo 1:1Espanjol - Sevilja 1:2.

PetakHetafe - Almerija 1:0Valensija - Malaga 3:0.

Tabela: Barselona 6 bodova, Valensija, Selta, Sevilja i Atletiko Madrid po 4, Atletik Bilbao, Sosijedad, Granada, Viljareal, Real Madrid po 3, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track