KISELO GROŽĐE: Vengeru nije žao što je Fabregas otišao u Čelsi
Foto: Reuters

Da li je iskren?

KISELO GROŽĐE: Vengeru nije žao što je Fabregas otišao u Čelsi

Fudbal -
Iskusni menadžer tvrdi da nije pogrešio što jednog od najboljih veznjaka sveta nije vratio u svoj tim

Priča o Sesku Fabregasu dobro je poznata. Ponikao u Barsi, proslavio se u Arsenalu, vratio se u Kataloniju a potom prešao u rivalski Čelsi i postao jedan od omraženijih fudbalera u "tobdžijskom" delu Londona.

Niko ne opravdava Fabregasov potez, ali sa druge strane, mnogi smatraju da je direktan krivac za to Arsen Venger i njegova transfer politika. Iako je postojala opcija da Sesk ponovo zaigra za tim sa "Emirejtsa" to se nije dogodilo i po svoj prilici, ta šansa se više nikada neće ukazati.

Venger je nedavno ponovo upitan o ovom transferu, po ko zna koji putu poslednjih par meseci.

"Ne žalim što nismo doveli Seska jer već imamo sjajne vezne igrače koji su veoma kreativni. Čelsi će takođe imati problema tokom sezone, mi smo imali težak raspored do sada i to je sve, tada ćemo moći da ih stignemo", rekao je Venger, a pitanje je da li bi se i jedan navijač Arsenala složio da njihov tim ima takve igrače da je Fabregas suvišan.

Bilo kako bilo, Sesk briljira u dresu "Plavaca" a nedavno je u meču protiv svog tima upisao perfektnu asistenciju i tako dolio so na ranu navijačima, a pre svega gospodinu Vengeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track