KONTE HVALI MIHAJLOVĆA: Sampdorija je primer dobrog rada u Seiji A
Foto: Sampdoria.it

ZBOG SJAJNIH REZULTATA

KONTE HVALI MIHAJLOVĆA: Sampdorija je primer dobrog rada u Seiji A

Fudbal -
Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte pohvalio je rad srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića i sjajne rezultate njegove Sampdorije

ĐENOVA – Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte pohvalio je rad srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića i sjajne rezultate njegove Sampdorije. Konte je na Mihajlovićev poziv, u četvrtak ujutru, obišao fudbalere Sapme, da bi zatim posetio i njihovog gradskog rivala ekipu Đenove. Siniša je nedavno kritikovao Kontea da ignoriše njegove igrače, uprkos sjajnim rezultatima Sampdorije.

Foto: sampdoria.it
Foto: sampdoria.it

"Mi smo prijatelji sa Sinišonm i drago nam je što nas je pozvao", izjavio je selektor Italije. Konte je istakao da su klubovi iz Đenove svetli primeri dobrog rada u italijanskoj Seiji A. "Sampdoriji ide sjajno i srećan sam zbog njih. Ekipa ima zanimljive igrače koje mi pratimo. Generalno, mislim da i Sampdorija i Đenova postaju sve važniji timovi u Seriji A. Ukoliko u obzir uzmemo i činjenicu da oni ulažu u razvoj mladih igrača, verujem da ih očekuju dobre stvari i da će se idalje razvijati. Oni su veoma značajni za italijanski fudbal", zaključio je Antonio Konte.Sampdorija se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa istim brojem bodova kao i trećeplasirani Milan i petoplasirani Udineze. Tim Siniše Mihajloviča je u prvih devet kola osvojio 16 bodova, sa po četiri pobede i remija, uz samo jedan poraz.

Sampa je prvi poraz upisala u sredu u duelu sa Interom i to golom sa penala u 90. minutu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track