KURIR SPORT FANTAZI LIGA: Zahuktava se borba, spremite se za treće kolo
Foto: Printscreen

Nastavlja se borba

KURIR SPORT FANTAZI LIGA: Zahuktava se borba, spremite se za treće kolo

Fudbal -
I dalje možete da se prijavite u jednu od najvećih liga u Srbiji

I ove godine, tačnije sezone, Fantazi igrica Premijer lige je okupila preko 3 miliona aktivnih igrača širom sveta.

Naravno, tu su i hiljade prijavljenih iz Srbije, koji se takmiče za globalne nagrade ali pre svega za prestiž u društvu kada je poznavanje fudbala u pitanju.

Kako stoji stanje nakon drugog kola?

Počećemo od Kurir Sport fantazi lige: Trenutno je u vođstvu momak koji se potpisuje kao "Savo Dr", sa ekipom "Mne Utd" a koji je u ova dva kola osvojio 146 bodova, od toga čak 88 u drugom kolu. U stopu ga prati Milan Pavlović sa ekipom "Serbia 030" sa 145 osvojenih bodova, dok treće mesto dele Marko Veljović i Mićko Pavlović sa po 137 osvojenih bodova.

Što se plasmana u čitavoj Srbiji tiče, situacija je slična kao u Kurir Sport ligi, vodi Marinko Konjik sa 152 osvojena boda, dok je drugi Milan Andrejević sa 151 osvojenim bodom.

Na globalnoj tabeli prvo mesto trenutno zauzimaju Kris Stivenson i Evan Sadler sa po 173 osvojena boda. Podsećamo, sezona je duga a borba je tek počela.

Što se globalne statistike tiče, prosečan broj poena po igraču u ovom kolu bio je 44, a najviše je osvojio Martin Bigls iz Španije koji je upisao čak 99 bodova!

Zanimljivo je da se u timu kola ponovo našao srpski kapiten Bane Ivanović koji je osvojio 12 bodova, zahvaljujući sjajnoj igri i upisanoj asistenciji, a tu je i Stevan Jovetić koji je sa dva pogotka došao do cifre od 13 bodova.

Igrač kola je Naser Čadli, vezista Totenhema koji je osvojio čak 15 bodova za one u čijem se sastavu našao. Drim tim koji je mogao da vam donese čak 123 boda čine: Guzan, Dajer, Ivanović, Šokros, Koloćini, Čadli, Mata, Dauning, Dajer, Jovetić i Adebajor.

Ne zaboravite da spremite svoje ekipe, imate rok do subote u podne.

Kako je to sve izgledalo nakon prvog kola, pogledajte OVDE.

Kako možete da se prijavite, pogledajte OVDE.

Kod za pristupanje ligi je: 2328771-506477

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track