POMIRENJE U RIMU: Lacio objavio zajedničku fotku srpskih i albanskih fudbalera
Foto: Facebook

Zajedništvo

POMIRENJE U RIMU: Lacio objavio zajedničku fotku srpskih i albanskih fudbalera

Fudbal -
Na fotografiji koja nosi ime "Zajedništvo" nalaze se Srbi, Filip Đorđević i Dušan Basta, i Albanci, Erit Beriša, Tomas Strakoša i Lorik Cana

RIM - Italijanski Lacio objavio je zajedničku fotografiju srpskih i albanskih fudbalera koji brane boje tog kluba, tri dana posle velikih incidenata i prekida kvalifikacione utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije.Na fotografiji koja nosi ime "Zajedništvo" nalaze se Srbi, Filip Đorđević i Dušan Basta, i Albanci, Erit Beriša, Tomas Strakoša i Lorik Cana.

Izuzev Baste, preostala četvorica igrača Lacija bili su akteri prekinute utakmice u Beogradu, a Cana je bio i kapiten albanske reprezentacije.

Susret između Srbije i Albanije prekinut je u utorak, u 42. minutu prvog poluvremena, kada se iznad stadiona Partizana pojavio dron, sa zastavom takozvane "velike Albanije", posle čega su usledili incidenti.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0, UEFA je pokrenula istragu protiv oba saveza, a odluku o epilogu meča i eventualnim kaznama doneće njena tročlana komisija 23. oktobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track