LALATOVIĆ: Crvenoj zvezdi su potrebna još četiri pojačanja
Foto: Fonet

Počeo drugi deo priprema

LALATOVIĆ: Crvenoj zvezdi su potrebna još četiri pojačanja

Fudbal -
Potrebna su nam još četiri pojačanja, pošto nam je otišlo sedam standardnih igrača koji su doneli titulu, rekao je trener Crvene zvezde

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da odbrana titule ostaje imperativ i da su mu za ostvarenje tog cilja potrebna još četiri pojačanja.

"Potrebna su nam još četiri pojačanja, pošto nam je otišlo sedam standardnih igrača koji su doneli titulu. Imperativ je titula, ali i profit klubu preko mladih igrača", rekao je Lalatović novinarima na Marakani pred polazak u Sloveniju i dodao da bi voleo da Darko Lazović i Đorđe Rakić ostanu u klubu.

Fudbaleri Crvene zvezde danas su krenuli na drugi deo priprema u Terme Čatež, a na put su krenula 23 igrača.

"Očekuju nas utakmice protiv Vašaša, Hanovera, dok je generalna proba sa Genčlebirligijem na programu 2. avgusta. Najverovatnije će biti otkazana utakmica protiv Marseja jer postoji problem oko letova. Voleo bih da ostanemo u Sloveniji kako ne bismo gubili treninge zbog putovanja", istakao je Lalatović.

On je dodao da je zadovoljan igrama svog tima na turneji u Belgiji, gde su ostvarena dva remija sa Genkom i Mehelenom.

"Zadovoljni smo proveravama u Belgiji, gde smo igrali protiv dva odlična protivnika. Genk je redovan učesnik evropskih takmičenja, a mi smo ga nadigrali u većem delu meča i bilo bi zasluženo da smo pobedili. Raduje me naša igra protiv Mehelena, iako smo bili umorni. Primilli smo golove iz naših kikseva, ali smo se vratili posle deficita", naveo je Lalatović.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da je postojao sukob igrača sa vršiocem dužnosti generalnog sekretara Zvezdanom Terzićem oko finansija.

"To je više naduvana priča, ne bih joj davao na važnosti. Nije bilo velike polemike, samo diskusije i običan sastanak. Tvrdim da se ništa veliko nije desilo", zaključio je Lalatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track