Lalatović: Na pobedu protiv Jagodine, Lukovića čeka mesto
Foto: Fonet

Crveno-beli još nisu registrovali pojačanja

Lalatović: Na pobedu protiv Jagodine, Lukovića čeka mesto

Fudbal -
Trener Zvezde je ponovio kako bi voleo da se u klub vrati defanzivac Aleksandar Luković, koji je trenutno bez angažmana i održava formu sa crveno-belima.

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ga u drugom kolu Superlige protiv Jagodine zanima isključivo pobeda, iako ponovo neće moći da računa na novajlije.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Dolazi nam ekipa koja je promenila samo dva igrača iz prethodne sezone. Iskusni su, rezultati govore da su dobar tim. U prethodne dve godine su osvojili kup i još jednom igrali u finalu. Ipak, mi smo Crvena zvezda i ime rivala nas ne zanima. Želimo da odigramo kao protiv Radničkog i zabeležimo pobedu", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Marakani.

Kako trenutno stvari stoje, Zvezda ni u sutrašnjem meču neće moći da računa na novajlije, jer nije regulisala dugovanja.

"Sumnjam da će nešto da se promeni, najverovatnije će igrati oni koji su počeli prvenstvo. Uigravao sam tu startnu postavu, ali ako se nešto promeni, promeniću dva igrača u timu", kazao je Lalatović.

On je dodao da još nije odredio ko će zameniti Nenada Milijaša na mestu kapitena. Iskusni vezista do kraja avgusta trebalo bi da pređe u redove turskog drugoligaša Manise.

"Milijaš je još uvek sa nama. On bi trebalo da se dogovori sa upravom kluba. Turci su već objavili, ali Milijaš još nije definitivno odlučio, sve će se znati u naredne dve nedelje", naveo je Lalatović.

On je ponovio kako bi voleo da se u klub vrati defanzivac Aleksandar Luković, koji je trenutno bez angažmana i održava formu sa crveno-belima.

"On bi sigurno imao mesta u ekipi. Radi se o odličnom igraču i dobro je fizički pripremljen. Trebalo bi da pokuša da se dogovori sa Upravom i ono što vidim je da ne bi imao ništa protiv da ostane, bar do decembra", zaključio je Lalatović.

Vezista Zvezde Vukan Savićević rekao je da isključivo od njegovog tima zavisi ishod meča sa Jagodinom.

"Oni su iskusan tim, dugo su na okupu. Očekujem lepu predstavu sa dosta golova i nastavak našeg pobedničkog niza", poručio je Savićević.

Utakmica drugog kola Superlige između Crvene zvezde i Jagodine igra se sutra od 21 sat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track