MAKEDONCI TVRDE: Prosinečki na klupi Škendije za 150.000 evra godišnje
Foto: Fonet

Na putu za Tetovo

MAKEDONCI TVRDE: Prosinečki na klupi Škendije za 150.000 evra godišnje

Fudbal -
Makedonski mediji na sva zvona najavljuju da će Robert Prosinečki prezeti Škendiju. Čelnici kluba iz Tetova su u dva navrata pregovarali su sa hrvatskim stručnjakom, a on rekao da će konačnu odluku doneti u naredna 24 sata.

SKOPLJE - Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki navodno preuzima makedonsku Škendiju, a zavanična potvrda se očekuje u naredna 24 sata. Makedonski mediji na sva zvona najavljuju da će Prosinečki prezeti Škendiju. Čelnici kluba iz Tetova su u dva navrata pregovarali su sa hrvatskim stručnjakom, a on rekao da će konačnu odluku doneti u naredna 24 sata. Ukoliko prihvati ponudu, Prosinečki će godišnje zarađivati 150 hiljada evra, pa bi tako postao jedan od najplaćenijih trenera u Makedoniji. Očigledno je da Škendija u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama zahvaljujući bogatim sponzorima. Klub iz Tetova je prošle sezone osvojio četvrto mesto u prvenstvu Makedonije. Prosinečki je Crvenu zvezdu napustio 2012. godine, a zatim je trenirao turski Kajseri.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Prosinečki je reagovao na pisanje makedonskih medija. "Škendija? Ma dajte ljudi, nemojte me j...ti s tim! Ja sam na moru, nemam pojma o čemu se tu radi", kratko je poručio Prosinečki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track