(VIDEO) MARADONA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Kusto, sliku tvoju ljubim!

Neviđeni šou legendarnog Argentinca na kraju Mundijala u brazilu

(VIDEO) MARADONA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Kusto, sliku tvoju ljubim!

Fudbal -
Dijego, Srbine: Osvajač SP 1986. godine još jednom pokazao koliko voli Srbiju i svog prijatelja Kusturicu, čiju fotografiju je ljubio na telefonu izveštača Kurira
1 / 6

Ekskluzivni razgovor koji smo tokom Svetskog prvenstva obavili sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena Dijegom Armandom Maradonom dobio je i svoj epilog.Nakon što je legendarna „božja ruka“ pozdravio srpski narod posredstvom vaših izveštača iz Brazila, samo dan kasnije u Kuriru je objavljen i intervju sa čuvenim režiserom Emirom Kusturicom.

Kusta, koji je režirao i film o Maradoni, pozdravio je preko našeg lista svog velikog prijatelja, opisavši ga kao jedinstvenu osobu, ne samo po pitanju fudbala već i životne filozofije i revolucionarnog duha.

Dijego prepoznao našeg novinara
Dijego prepoznao našeg novinara

Reporter Kurira mu pruža telefon
Reporter Kurira mu pruža telefon

Hvala prijateljimaIzveštači Kurira uspeli su da opet stupe u kontakt sa slavnim Argentincem, zahvaljujući divnim ljudima iz emisije „De Surda“, u kojoj Maradona svakodnevno gostuje tokom Mundijala, a koja se emituje u celoj Južnoj Americi, posredstvom televizije Sur iz Venecuele.

4. Maradona primećuje sliku Kusturice
4. Maradona primećuje sliku Kusturice

Pored sjajnih prijatelja koje smo upoznali - Karlosa Bjanka, Maksija, Huana Pabla Mendeza, Fabijane Segovije, veliku zahvalnost dugujemo i legendarnom novinaru i voditelju „De Surde“ Viktoru Ugu Moralesu.

On nam je omogućio da budemo u studiju pre početka emisije zajedno s Maradonom, što je privilegija kakvu su u Brazilu samo retki imali. Gospodin Morales najavio je vašeg izveštača s posebnom pažnjom.

Car... Ovu sliku je ljubio Maradona
Car... Ovu sliku je ljubio Maradona

- Dijego, s nama je ovde i naš prijatelj iz Srbije - otpočeo je Viktor Ugo.

Maradoni je bilo vrlo drago što nas opet vidi, što nije skrivao:

- Iz Srbije? Aaaa, podrška za Srbiju - ushićeno nam se obratio Maradona, na šta mu je Viktor Ugo pojasnio razlog naše nove posete.Ostao bez košulje- Doneo nam je priču sa Emirom Kusturicom, koji je pročitao tvoj intervju za njegove novine.

Ono što je usledilo zaista se teško može opisati rečima, jer nas je Dijego potpuno opčinio svojom reakcijom:

- Stvarno? Pričali ste? To je sjajno! - rekao je Maradona, a kad smo mu na telefonu pokazali intervju s Kusturicom, razvukao je osmeh i poljubio sliku svog velikog prijatelja iz Srbije.

Stesao liniju... Videli smo Dijegov Striptiz
Stesao liniju... Videli smo Dijegov Striptiz

Inače, tokom boravka u studiju argentinskog javnog servisa, odakle se emituje „De Surda“, bili smo svedoci svojevrsnog Maradoninog šoua. Budući da je prethodno gostovao u još jednoj emisiji, tražio je da mu daju drugu košulju, a mi smo ga ovekovečili polugolog.Sudeći po fotografiji, vidi se da je Dijego u sjajnoj formi, što i ne čudi s obzirom na to da upražnjava fizičke aktivnosti i redovan je na fudbalskim terenima.

Momci iz Brazila Milan Rašević i Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track