Marselinjo: Partizan je igrao kao mali tim

Marselinjo: Partizan je igrao kao mali tim

Fudbal -
Mnogo je respektovao Ludogorec. Branili su se sa 11 igrača, kaže Brazilac

Vezista Ludogoreca Marselinjo nije krio razočaranje zbog nerešenog ishoda sa Partizanom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (0:0). Brazilac je, poput trenera Stojča Stoeva, takođe kritikovao defanzivan pristup crno-belih.

„Rezultat je loš za nas, imali smo šansi da damo gol, trebalo je da bude minimum 2:0. Lično sam imao dve prilike, ali sam promašio. Partizan je igrao kao neki mali tim, mnogo je respektovao Ludogorec. Branili su se sa 11 igrača. Mi smo svih 90 minuta napadali i minimum je trebalo da bude 1:0. Zaista smo trebali da pobedimo, ali dobro, za to postoji revanš“, rekao je Marselinjo.

Trener bugarskog Ludogoreca Stojčo Stoev rekao je da ga je iznenadila taktika Partizana, ali je istakao da će njegova ekipa u revanšu ići na pobedu.

"Završeno je nerešeno, želeli smo da pobedimo, ali na žalost nismo uspeli. Partizan nas je iznenadio taktikom, nisam očekivao da će igrati toliko zatvoreno i defanzivno. Nismo mogli da damo gol malo zbog nemoći, a malo zbog žurbe", rekao je Stoev novinarima posle meča.

"Šanse u revanšu su i dalje 50:50. Dobra vest je da nisu postigli gol. Partizan će u revanšu imati prednost u vidu navijača, ali mi nećemo igrati defanzivno. Igraćemo otvoreno i pokušati da pobedimo", kazao je Stoev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track