MATIĆ: U Lisabonu je uvek teško, ali i lepo

MATIĆ: U Lisabonu je uvek teško, ali i lepo

Fudbal -
Očekujem da ćemo vredno raditi, ali se nadam da ćemo pobediti na svakoj utakmici i proći dalje, istakao je fudbaler Čelsija.

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da je presrećan što je svom timu doneo pobedu nad Sportingom u drugom kolu Lige šampiona. „Lepo je ponovo biti ovde u Lisabonu i igrati pred ovim sjajnim navijačima. Dobro je što smo izvukli tri boda. Svaki put kada igrate sa Sportingom na ovom stadionu je teško i zato smo srećni što smo izborili pobedu“, rekao je Matić. Srpski fudbaler je istakao da su igrači Sportinga pružili veliki otpor Čelsiju, ali da je srećom jedan gol bio dovoljan za pobedu.

„Mnogo su nas namučili kada smo se branili, a takođe nismo iskoristili naše dobre prilike. Tokom 90 minuta imali smo možda šest-sedam šansi koje nismo iskoristili. Ali, ponekad je u fudbalu jedan gol dovoljan za pobedu“, naglasio je Matić.

Posle dva kola, Čelsi je na čelu grupe G sa četiri boda, ispred Maribora i Šalkea, koji imaju po dva, dok je Sporting na začelju sa jednim bodom.

„Još ranije smo znali da će biti zanimljivo i neizvesno u grupi G. Pogledajte Maribor, niko nije očekivao da će uspeti da uzmu bodove Sportingu i Šalkeu, ali su pokazali da u fudbalu nema favorita. Zato, do kraja očekujem da ćemo vredno raditi, ali se nadam da ćemo pobediti na svakoj utakmici i proći dalje“, istakao je fudbaler Čelsija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track