SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Znam da se branim, mislim da je doneo pogrešnu odluku
Foto: Fonet

Nije se potresao

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Znam da se branim, mislim da je doneo pogrešnu odluku

Fudbal -
Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović izjavio je da se nije mnogo potresao zbog napada navijača jer zna da se brani

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović izjavio je da se nije mnogo potresao zbog napada navijača jer zna da se brani.Mihajlović je u subotu u Đenovi doživeo neprijatnost ispred hotela u kojem je bila smeštena njegova ekipa, pošto ga je jedan navijač prvo vređao, a zatim i napao."Nije lepo kada te neko vređa i napadne, ali srećom znam da se branim. Mislim da je doneo pogrešnu odluku", rekao je Mihajlović.Navijač Sampe udario je Mihajlovića i slomio mu naočare za sunce. To je razbesnelo srpskog trenera, ali su fudbaleri Sampdorije sprečili veći incident i eskalaciju tuče.

Dan kasnije Sampdorija je na gostovanju igrala nerešeno sa ekipom Sasuola - 0:0. Klub iz Đenove je tako ostao neporažen i trenutno, sa pet osvojenih bodova, zauzima peto mesto na tabeli."Znali smo da će biti teško. Pokušali smo da dobijemo meč, promenili smo sistem igre, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu je bilo dosta vruće i mislim da su obe ekipe pale u tempu zbog teških uslova za igru", istakao je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track