MILIJAŠ ISKRENO: Da trčim za novcem, odavno bih otišao iz Zvezde
Foto: Zvezda

O svemu pomalo

MILIJAŠ ISKRENO: Da trčim za novcem, odavno bih otišao iz Zvezde

Fudbal -
Kapiten Zvezde je istakao da je teško preživeo proteklu sezonu u kojoj je osvojena titula, jer je često kritikovan i osporavan

Kapiten fudbalera Crvene zvezde, Nenad Milijaš, odbijao je mnogo unosnije ponude iz inostranstva i odlučio da ostane u Zvezdi, jer mu prioritet nije novac.

Milijaš, koji se nalazi sa ekipom u Sloveniji na pripremama, istakao je da je teško preživeo proteklu sezonu u kojoj je osvojena titula, jer je često kritikovan i osporavan.

"Dobijao sam i unosnije ponude ne samo sa istoka nego sa dalekog istoka, ali nisam ja za to područje. Da trčim za novcem odavno bih otišao iz Zvezde. Otišlo je mnogo igrača, ali mi se čini da je organizacijski sada mngo bolje, rekao je Milijaš novinarima koji prate pripreme u Sloveniji.

"Sezona je bila veoma teška, pogotovo za mene jer sam nailazio na kritike i na probleme i na priče da li uopšte znam da igram fudbal. Na kraju je ispalo da mi kažu kako smo zbog mene osvojili titulu.

Za sada su Zvezdu napustili Bajković, Krneta, Dauda, Ninković, Pečnik, Mrđa, a na pitanje kako bi Zvezda izgledala bez Milijaša, kapiten nije želeo da odgovori.

"Ne mogu da pričam o tome kako bi bilo timu bez mene, to morate da pitate ove mlađe. Ali, koga nema bez njega se može, jedino je teško bez Bajkoviča na pripremama", našalio se kapiten Zvezde.

Kurir sport / Naše novine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track